Računalništvo, telefonija
27.05.2020 21:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnostne rešitve CrowdStrike tudi v portfelju Veracompa

Varnostne rešitve CrowdStrike tudi v portfelju Veracompa
Varnostne rešitve CrowdStrike tudi v portfelju Veracompa

Zaščita pred sodobnimi grožnjami je danes zelo pomembna in bi morala biti ena od prioritet podjetij. Prav zaščiti podatkov in IT sistemov podjetij so namenjene učikovite varnostne rešitve CrowdStrike.

Kaj je inovativno? Platforma CrowdStrike Falcon temelji izključno na oblačnem sistemu, ne zahteva namestitve komponent strojne ali programske opreme za upravljanje, temveč le agente, ki komunicirajo s svetovno platformo Falcon za takojšnjo zaščito pred obstoječimi in novimi grožnjami.

Zdaj sta CrowdStrike Holdings Inc in Veracomp d.o.o. sklenila pogodbo o distribuciji varnostnih rešitev CrowdStrike na območju Slovenije in drugih držav, ki jih Veracomp pokriva.

CrowdStrike je trg v zadnjih nekaj letih presenetil z inovativnim pristopom na področju zaščite. Slednji je bil lani okronan z nagradami vodilnih tržnih analitikov (npr. Gartner EDR MQ, v katerem je bil imenovan za vodilnega ali na primer Forrester Wave za EDR). Glede na strategijo podjetja Veracomp, da svojim partnerjem ponudi nagrajene rešitve vodilnih proizvajalcev, je dodatek inovativne rešitve Crowdstrike naslednji korak na začrtani poti.

Veracomp je sicer eden največjih distributerjev z dodano vrednostjo v regiji CEE. Veracomp Adriatics ponuja vodilne rešitve za varnost, omrežje, telekomunikacije in podatkovni center. Kot distributer z dodano vrednostjo (VAD) ponuja predprodajno in tehnično podporo, izobraževanje in svetovanje za partnerje, vključno z naprednimi logističnimi storitvami, poslovno in tržno podporo.

Več o platformi Falcon najdete na spletni strani CrowdStrike: http://www.crowdstrike.com/ ali se obrnite neposredno na crowdstrike@veracompadria.com ali prodaja@veracompadria.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več