Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

25.10.2018      11:31
NEC

Nova generacija zaslonov, boljše doživetje

.. Dandanes ob računalniku preživimo velik del svojega dneva, zato je pomembno, da uporabljamo kakovosten zaslon, poleg tega pa imamo na njem navadno odprtih več oken, tako da prostora nikoli ni zadosti. Rešitev za to je lahko MultiSync 27” zaslon, ki je poleg svoje kakovosti večino drugih tudi prerasel ..

Na delovnem mestu preživimo ogromno časa in v marsikateri službi zaposleni skoraj ves čas preživijo ob računalniku. Zato je toliko bolj pomembno, da je zaslon tega kakovosten, s tem pa je tudi počutje zaposlenih boljše. Danes so pri delu z računalnikom najpogosteje uporabljeni 24 palčni zasloni (kar znese 61 centimetrov), zato večina za prikaz različnih aplikacij uporablja dva ali več zaslonov hkrati. Nova serija MultiSync 27” (27 palcev je preračunanih 68,6 centimetra) omogoča preprostejše pregledovanje vsebine in boljši nadzor nad več hkrati odprtimi okni. Poleg tega je velika pozornost namenjena zagotavljanju dobrega počutja uporabnika z integrirano senzorsko svetlobo, tehnologijo Low Blue Light in tehnologijo Flicker-Free za zaščito oči.

Za profesionalne uporabnike

Vodilni model nove serije NEC MultiSync PA271Q je zasnovan za profesionalne in ustvarjalne uporabnike. Odlikuje ga ločljivost 1440p Quad HD, ki omogoča 1,75-krat več podrobnosti v primerjavi s Full HD. Zahvaljujoč tehnologiji SprectraView Engine in aplikaciji za barvno kalibracijo PA271Q nudi odlično upravljanje barv in neverjetne ergonomične funkcije. USB priključek tipa C uporabnikom omogoča enostavno povezljivost z enim samim kablom za uporabljanje video ali avdio vsebin. Zgolj en kabel pa tudi zmanjša nered na mizi oziroma za njo. Uporabnik zaslon in računalnik torej le poveže z USB-C priključkom, in zabava se lahko prične. Velja pa omeniti še prilagodljivost tega zaslona, ki ima tako rekoč neomejene možnosti povezljivosti (VGA, DVI, DP, HDMI, USB in DP-out). Kar najboljšo kakovost slike vam zagotavlja NEC Uniformity nadzor, kjer z enim klikom na zaslonski meni poenotite nastavitve na več povezanih zaslonih hkrati.

Kreativnost, produktivnost, udobje

Jan Gräf, produktni vodja programa namiznih zaslonov, je povedal: "Povsem običajna je uporaba dveh zaslonov na delovnem mestu, še posebno med uporabniki, ki menijo, da najpogosteje uporabljeni 24 palčni zasloni ne nudijo dovolj prostora za več aplikacij hkrati. Takšna ureditev delovnega mesta je lahko neprijetna in neproduktivna. Prav zato večji zaslon nudi uporabniku možnost prehajanja med aplikacijami na enem mestu, ne da bi morali obračati glavo v širokem vidnem območju.”

“Pri NEC-u razumemo povezavo med kreativnostjo in produktivnostjo na eni strani in udobjem na drugi. Prav zaradi tega je bil novi MultiSync PA271Q oblikovan z najboljšimi možnimi ergonomskimi lastnostmi. Nudi zanesljivo reprodukcijo barv in svetilnosti zahvaljujoč tehnologiji SprectraView, seveda skupaj z nastavljivo osvetljitvijo preko za to vgrajenega senzorja. Te funkcije zagotavljajo uporabniku popoln nadzor nad nastavitvami, medtem, ko mu nudijo potrebno udobje pri kreativnem delu.”

Poleg modela PA271Q nova družina MultiSync® vključuje tudi model E271N, ki ga odlikuje izredno tanek 1 milimetrski rob in odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Bolj napreden zaslon EA271F je namenjen poslovni uporabi, nudi ergonomske nastavitve, tanek 1 milimetrski rob in odlične barvne nastavitve. E in EA modeli so na voljo v črni in beli barvi, model PA pa le v črni barvi.

Pooblaščeni distributer in serviser za Slovenijo je Acord-92 d.o.o. Več informacij pa lahko najdete na njihovi spletni strani www.acord-92.si. (P.R.)

Zaupaš glasovnim asistentom kot sta Googlov asistent ali Amazonova Alexa?

Električni brivnik Xiaomi za zgolj 21 evrov! 1
TadejM  |  Nočem biti siten... toda 6-7 let nazaj s...
Ubisoft presenetil z velikodušno potezo po po... 2
Justin.Forfunky  |  Ne bi se registriral.
Ubisoft presenetil z velikodušno potezo po po... 2
Potato  |  A mislite da je res jim težko dati pov m...
Tu je prvi seznam naprav, ki naj bi prejele n... 1
Andre Frass  |  Motorola moto x4 je odličen nakup