Računalništvo, telefonija
18.04.2015 14:27
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih

Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih
Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih

Nova različica mobilne protivirusne zaščite Panda Mobile Security uporabnike mobilnih naprav opozarja pred pregrešno dragimi in goljufivimi plačljivimi sporočili SMS ter škodljivimi programskimi kodami, ki lahko napravo uporabljajo brez uporabnikove vednosti. Nova rešitev med drugim ponuja tudi izboljšano varnost z geolokacijskimi tehnologijami.

Družba Panda Security je naznanila razpoložljivost nove in izboljšane različice programa Panda Mobile Security, ki je namenjen zaščiti mobilnih naprav pred sodobnimi oblikami groženj.

Nova Panda Mobile Security uporabnikom omogoča uporabo mobilnih naprav brez vsakršnih skrbi, omogoča lokalizacijo izgubljenega ali ukradenega pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika in zaščito osebnih podatkov. Tu najdemo še napredno možnost opozarja pred pregrešno dragimi in goljufivimi plačljivimi sporočili SMS, ki so skrita v mobilnih aplikacijah.

Panda Mobile Security varuje vašo mobilno napravo pred spletnimi napadi, onesposobi škodljive kode, ki so namenjene prevzemu nadzora nad mobilno napravo brez uporabnikove vednosti. Na primer: Aplikaciji prepreči zajemanje fotografij, ko je mobilna naprava izključena.

Zaščita pred izsiljevalskimi škodljivimi kodami

Nova zaščitna oprema Panda Mobile Security varuje pametne mobilne telefone in tablične računalnike pred vse bolj nevarnimi izsiljevalskimi škodljivimi kodami, ki uporabnikom šifrirajo vse podatke na napravi, za njihov odklep pa je potrebno plačati zajetno vsoto denarja.

Večja varnost z geolokacijskimi tehnologijami

Še ena ključnih funkcij nove mobilne zaščite Panda Mobile Security je v uporabi geolokacije za zaščito uporabnikov in zagotavljanje ustrezne varnosti mobilne naprave. Napreden sistem proti nepridipravom zagotovi, da mobilna naprava sama zajame njegovo fotografijo, v koliko ta napačno vnese zaščitno kodo ter jo skupaj z lokacijo pošlje lastniku mobilne naprave na njegov elektronski poštni naslov. V koliko pa mobilni napravi zmanjkuje baterije, Panda Mobile Security shranjuje lokacije da jih kasneje uporabi, v kolikor je to nujno potrebno.

Panda Mobile Security je za nameček na voljo v 16 jezikih, pri čemer Panda Security dela na novi ter boljši grafični obliki in uporabniški skušnji za 25 letnico obstoja. V naslednjih nekaj mesecih lahko na primer pričakujemo rešitve, ki bo bogatejša za alarmiranje na osnovi premikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več