Računalništvo, telefonija
08.06.2013 12:22

Deli z drugimi:

Share

Nova ponudba izdelkov Lancom prihaja v Slovenijo

Na tiskovni konferenci je podjetje Lancom predstavilo svojo ponudbo za letošnje leto. Nemško podjetje Lancom je eno izmed vodilnih imen na področju mrežnih, in brezžičnih rešitev. Skupaj s slovenskim podjetjem Advant, ki je njihov ekskluzivni zastopnik za Slovenijo, so predstavili svoje izdelke in storitve.
Lancom in Advant sta predstavila novo serijo mrežne opreme.
Lancom in Advant sta predstavila novo serijo mrežne opreme.

Za nemško podjetje Lancom še verjetno niste slišali, saj njihovih izdelkov ne morete ugledati na prodajnih policah. Svoje izdelke namreč prodajajo le podjetjem ter državnim organizacijam. Na nemškem trgu so na drugem mestu, kar so z veseljem poudarili. Svoje izdelke ponujajo na evropskem trgu ter zaradi širitve svojih zastopnikov tudi na angleško govorečih tujih trgih. Od konkurence se razlikujejo predvsem po testiranju vsakega posameznega izdelka, zaradi česar se lahko pohvalijo z zelo majhnim deležem okvar. Nudijo pa tudi učinkovito podporo in pomoč na daljavo. Njihova ključna prednost pa je večja varnost kot pri konkurenčnih ameriških in kitajskih proizvajalcih. Ker so evropsko podjetje, na svoje ruterje niso zakonsko dolžni pustiti odprtih prehodov za vladne agencije.

Predstavili so serijo poslovnih ruterjev 1781. Grez za napredne ruterje namenjene majhnim in srednje velikim podjetjem, oddaljenim poslovalnicam in domačim pisarnam. Kompatibilni so z ADSL ali VDSL povezavami, 3G/4G omrežji, kabelskimi sistemi in SDSL povezavami. Vsi podpirajo IPv4, kot tudi novejše IPv6 naslove, ki so pomembni predvsem za podjetja in organizacije, ki želijo vsakemu izmed velike količine uporabnikov nuditi unikaten IP naslov. Za varnost je poskrbljeno z vgrajeno uro in generatorjem naključnih številk, kar prinaša najvišjo VPN varnost in široko podporo digitalnim certifikatom. Standard 802.3az omogočajo hiter prenos podatkov in manjšo porabo energije, saj se neaktivni vhodi samodejno izklopijo. Nekateri izmed modelov nudijo enako moč signala brez zunanjih anten.

Za območja brez internetne povezave so predstavili serijo zunanjih in notranjih 3G ruterjev. Ti so prav tako namenjeni javnim vozilom, kot so avtobusi in vlaki.

Predstavili so tudi dva nova modela VPN prehodov. Ti so namenjeni podjetjem, ki želijo zaščititi poslovne povezave med centralno lokacijo in oddaljenimi poslovalnicami ali pisarnami. Model 7100+ VPN je namenjen srednje velikim podjetjem z do 200 zaposlenimi, model 9100+ VPN pa večjim podjetjem z do 1.000 zaposlenimi.

Za programski nadzor je poskrbljeno z Lancomovim VPN klientom za Windows ali Mac OS. Nudijo tudi aplikacijo za iOS naprave. Aplikacije za Android še trenutno nimajo.

Podjetje Advant, d. o. o. je ekskluzivni zastopnik podjetja Lancom za Slovenijo. Poleg vseh njihovih izdelkov nudijo tudi izvajanje sistemov ožičenja, avtomatizacijo zgradb, UPS sisteme brezprekinitvenega napajanja in varnost za podatkovne centre.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več