Računalništvo, telefonija
28.09.2012 18:01
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Prestigio športna kamera

Nova Prestigio športna kamera
Nova Prestigio športna kamera

Prestigio, dinamični mednarodni proizvajalec visoko kakovostnih računalniških dodatkov in drugih IT izdelkov za moderne uporabnike, ki se uvršča med 5 najbolje prodajanih blagovnih znamk med tabličnimi računalniki in na prvo mesto med navigacijskimi napravami na CEE trgih, je razširil linijo RoadRunner – novi model Prestigio Roadrunner 700x je namenjen zahtevnejšim uporabnikom in je kos tudi bolj ostrim in neizprosnim zunanjim pogojem.

Novi Prestigio Roadrunner 700x se ponaša z novimi in uporabnimi lastnostmi, nudi ultimativno kakovost in maksimalno uporabnost. Idealen je za uporabnike, ki želijo svoje aktivnosti posneti v ekstremnih pogojih v naravi. Idealen je za gorsko kolesarjenje, smučanje, moto športe, vodne športe … Naprava je odporna in se lahko postavi ob rob praktično kateremu koli izzivu.

Prestigio Roadrunner 700x zapiše video posnetek v kakovosti High Definition 1080p, z njim pa lahko naredite tudi fotografije v kakovosti 12 Mpik. Na LCD zaslonu lahko sproti vidite predogled videa ali fotografije. Video posnetki se shranjujejo na 4GB micro SD spominsko kartico, ki je priložena kameri že ob nakupu, sicer pa kamera podpira micro SD spominske kartice do kapacitete 32 GB.

Prestigio RoadRunner 700x je opremljen tudi z laserskim označevalcem, ki omogoča, da točno vidite, kam je kamera fokusirana, saj laserski žarek označuje center fotografije ali video posnetka. Prav tako brezhibno deluje tudi pri slabši osvetljenosti v nočnem načinu in nudi funkcijo za avtomatičen pričetek snemanja.

Za bolj enostavno in udobno uporabo je kameri priložen tudi daljinski upravljalec. Poleg tega je priloženo tudi ohišje za podvodno snemanje, ki je primerno za potope do globine 60 m. Priloženi so še drugi dodatki, kot so nosilec za namestitev na kolo, čelado ali v avto.

»Zaradi izrednega uspeha predhodnega modela kamere Prestigio RoadRunner, ki je bila namenjena uporabi v avtomobilu in dejstva, da so ekstremni športi iz dneva v dan bolj popularni, smo se odločili ponuditi uporabnikom nov model kamere. V razvoj tega izdelka je bilo vloženega precej truda in časa, zato lahko z gotovostjo trdimo, da bo RoadRunner 700x naslednja uspešnica«, je povedal Yuri Antoshkin, COO pri Prestigiu.

Prestigio športna kamera RoadRunner 700x je že na voljo v vseh Big Bang trgovinah po Sloveniji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več