Računalništvo, telefonija
26.10.2010 12:24
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova programska rešitev za vinarje

Nova programska rešitev SAOP iCenter vinarjem omogoča, da odmislijo del poslovnih procesov in se posvetijo svoji dejavnosti.
Rešitev SAOP iCenter vinarjem poenostavlja vrsto opravil in procesov
Rešitev SAOP iCenter vinarjem poenostavlja vrsto opravil in procesov

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je izdelalo prilagojeno poslovno rešitev iCenter za vinarje. Ta zaokrožena rešitev vinarjem poenostavlja vrsto opravil in procesov, kot so finančno in materialno vodenje poslovanja, prodaja na domačem in tujih trgih, obračunavanje dohodkov in drugih osebnih prejemkov zaposlenih ter poslovanje z nadzornimi ustanovami. S povečano učinkovitostjo na področju administracije in vodenja ter preglednostjo nad celotnim poslovanjem se vinarji lahko povsem posvetijo svoji dejavnosti, to je proizvodnji in prodaji vin.

Nova poslovna programska rešitev vinarjem podaja sveže podatke in kakovostne informacije, ki so hitro dostopne bodisi prek standardnih pregledov v programu bodisi prek poslovnih poročil na zahtevo. “iCenter vinarjem omogoča ažurno pridobivanje podatkov za vsakodnevno delo in vodenje poslovanja, kakor tudi enostavno izdelavo zahtevnejših poslovnih analiz, na primer na področju prodaje, za strateško odločanje,” je povedala Liljana Zorn, vodja prodaje iCentra v SAOP-ju. Z iCentrom vinarji lahko poleg poglobljenih analiz prodaje in proizvodnje hitro izvedejo medletne primerjave poslovanja, pri čemer sledijo dogajanju na vseh področjih poslovanja, od dela komercialistov in uspešnosti prodaje do gibanja zalog končnih izdelkov in repro materiala.

Bistvena prednost iCentra za vinarje je tesna povezanost procesov, ki vinarjem omogoča celovito upravljanje poslovanja brez zaposlovanja novih ljudi. Materialno poslovanje je na primer povezano z izdajo računov, kar pomeni, da se samodejno razbremenjujejo zaloge končnih izdelkov. Poleg tega lahko vinarji na osnovi naročil planirajo nabavo repro materiala in na tak način zagotavljajo optimalne zaloge in dodatno znižajo stroške. Poskrbljeno je tudi za vodenje in shranjevanje različne poslovne dokumentacije, od prejetih računov in potnih nalogov do plačilnih list zaposlenih.

SAOP iCenter vinarjem omogoča enostavno poslovanje s partnerji na tujih trgih, saj je pripravljen na mednarodno poslovanje, vključno s podporo za SEPA. Z uvedbo te rešitve vinarji izboljšajo delo na področju financ in računovodstva ter pohitrijo postopke kot so obračun plač, trošarine in DDV, vodenje plačilnega prometa ter poročanje za DURS in AJPES. V SAOP-ju ob tem zagotavljajo pravočasne zakonske nadgradnje, kar vinarjem zagotavlja zakonsko usklajeno poslovanje in s tem manjša poslovna tveganja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,