Računalništvo, telefonija
26.03.2020 13:00

Deli z drugimi:

Share

V času, ko je večina naše pozornosti usmerjena v globalno zdravstveno krizo, bi radi z vami delili tudi eno dobro novico. Češko podjetje MyQ je predstavilo nadgradnjo istoimenske rešitve za upravljanje s tiskom, z oznako 8.0. Za razvojno ekipo v podjetju MyQ je to rezultat večmesečnega načrtovanja, kodiranja in testiranja, za nas uporabnike in partnerje podjetja pa pomeni upanje, nekaj, česar se bomo lahko veselili, ko se po krizi spet vrnemo v svoje pisarne.

Nova posodobljena različica MyQ 8.0 je prenovljena in izpopolnjena v skladu z željami in zahtevami naših zvestih uporabnikov. Večina pobud za novosti, ki so upoštevane v nadgradnji, prihaja namreč od končnih uporabnikov.

Da bi še malo olajšali življenje našim uporabnikom, smo v celoti predelali osnovno arhitekturo MyQ-a in tako izdatno izboljšali učinkovitost celotnega sistema. Od zdaj naprej MyQ temelji na obračunavanju posameznih opravil, s čimer zagotavlja hitrejši odziv, natančno poročanje in celo uvaja istočasno uporabo več uporabnikov multifunkcijskih naprav – več uporabnikov lahko simultano tiska ali skenira na isti napravi.

Nadgradnja prinaša tudi druga prijetna presenečenja. Na primer,vodni žig je sedaj prilagodljiv. Dodali smo več mest, na katera lahko vodni žig postavite: vodoravno na vrh ali na dno strani in diagonalno. Besedilo vodnega žiga omogoča prilagoditev velikosti in tri različne stopnje prosojnosti, lahko ga pa predstavite tudi kot QR ali črtno kodo.
V novo različico smo vgradili tudi orodje za popolno avtomatizacijo konfiguracije naprav, kar pomeni, da boste lahko od sedaj namestili celotno floto naprav, lahko tudi več tisoč, v roku nekaj minut. Poenostavljena je tudi navigacija na straneh z uporabniki, napravami, opravili in projekti. Dodana je interaktivna vrstica s potjo iskanja, na strani z uporabniki pa lahko dodate tudi nova stolpca z osebno čakalno vrsto in telefonsko številko uporabnika.

Uporabniki rešitve za upravljanje s tiskanjem MyQ, lahko za več podatkov o posodobitvah v različici 8.0 obiščete spletno stran Product Change Log. Ostale pa vabimo, da se obrnete na lokalnega zastopnika.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več