Računalništvo, telefonija
24.07.2015 08:15
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove rešitve dopolnjujejo Epsonovo linijo sublimacijskega tiska

Epson predstavlja dva nova sublimacijska tiskalnika, ki uporabnikom pomagata v zanesljivi in ekonomični proizvodnji tekstilnih ter promocijskih materialov vrhunske kakovosti. Kot del celotnega Epsonovega paketa, imata tiskalnika SC-F7200 in SC-F6200 garancijo in podporne storitve, kar proizvajalcem tekstila, fotografskim studiom in podjetjem, ki proizvajajo promocijske materiale, omogoča brezskrbno izkoriščanje prednosti Epsonove visoke kakovosti.
SC-F6200
SC-F6200

Novi modeli izboljšujejo Epsonovo linijo sublimacijskih tiskalnikov in strankam ponujajo priložnost za razširitev proizvodnih zmogljivosti. Oba modela, SC-F7200 in SC-F6200, lahko tiskata na tekstil v visoki kakovosti in proizvajata oblačila, športna oblačila ter tekstil za dom, medtem ko model SC-F6200 ponuja prilagodljivost, ki je nujna za sublimacijo na različne trde površine. Tiskalnik je idealen za izdelavo promocijskih materialov in se lahko uporablja za sublimacijo na izdelke po meri, vključno s skodelicami in ohišjem za telefone ter tablične računalnike.

Neil Greenhalgh, produktni vodja za Epson Europe, je dejal: “Pri teh dveh modelih smo izkoristili najnovejše dosežke Epsona v inženirstvu in našim strankam ponudili nove sublimacijske tiskalnike. Z novimi in izboljšanimi značilnostmi SC-F6200 odpira nove priložnosti na trgu fotografije za tisk na podlage, kot so razne kovine in les. Poleg tega je SC-F7200 zasnovan tako, da na tekstilnem trgu, kjer se uporablja tisk z role na rolo, pripomore doseči neverjetne rezultate.”

Oba tiskalnika uporabljata Epsonovo tiskalno glavo TFP s tehnologijo PrecisionCore in komplet črnil UltraChrome DS, ki omogočata visokokakovostne, jasne in natančne natise vrhunskih barv. Novo črno črnilo HDK je bilo razvito predvsem za tisk na tekstil in za izdelavo globokih, nevtralnih črnih odtenkov ter gostih senc. Uporabniki, ki tiskajo na trde podlage, lahko izkoristijo prednosti standardnega črnila, saj proizvaja gladke prehode, ki so kot nalašč za pripravo promocijskih materialov.

Nakup Epsonovega celovitega paketa za tiskanje prinaša strankam, ki se ukvarjajo s sublimacijo, korist – strojno in programsko opremo, tiskalno glavo, črnilo ter papir za sublimacijo proizvaja in podpira en proizvajalec, kar zagotavlja nemoteno delovanje vseh elementov. Tiskalnika sta opremljena s programsko opremo Wasatch, kar pomeni, da so uporabniki takoj pripravljeni na tisk, brez potrebe po dodatnih naložbah.

Poleg tega so pomembne tudi vrhunske storitve in podpora, saj Epsonovim strankam omogočajo brezskrbnost. Oba modela imata standardno eno-letno garancijo. Če stranke želijo podaljšati trajanje garancije, so na voljo tudi garancijske možnosti Epson CoverPlus, vključno z Epsonovo eno-letno garancijo, ki strankam omogoča plačilo iz leta v leto, namesto plačevanja vnaprej za daljše obdobje.

Stranke lahko z obema modeloma na več načinov znižajo skupne stroške tiskanja. Sistem z visoko zmogljivostjo črnila pomeni, da so stroški tiskanja na kvadratni meter nizki, medtem ko uporaba originalnega Epsonovega črnila zagotavlja manj pogosto čiščenje in zamenjavo tiskalne glave. Za zbiranje odpadnega črnila uporabljata dvo-litrsko steklenico, zato je odstranjevanje lažje in bolj ekonomično. Tiskalnika imata na voljo tudi Epsonov voden paket tiskalnih storitev[1], ki omogoča boljše upravljanje s proračunom in pomaga zmanjšati stroške.

Glavne značilnosti SC-F7200 in SC-F6200:

  • Zmogljiv, kakovosten in zanesljiv Epsonov izdelek, ki zagotavlja nizke skupne stroške lastništva (TCO)
  • Epsonova tiskalna glava PrecisionCore TFP z dolgo življenjsko dobo za visoko storilnost
  • Visoka ločljivost do 720 x 1440 slikovnih pik
  • Visokokakovosten izpis, izboljšan s tehnologijo kapljic spremenljive velikosti
  • Vgrajen 1,5-litrski sistem za črnila, ki se zlahka ponovno napolni
  • Črnilo Epson UltraChrome DS proizvaja žive barve, ostre konture in gladke prehode, ima odlično odpornost na svetlobo / pranje in na mehanske poškodbe / potenje
  • Dvo-litrska steklenica za zbiranje odpadnega črnila – lažje in bolj ekonomično odstranjevanje

Dodatne prednosti SC-F7200:

  • Izpis na širok razpon sublimacijskih papirjev za prenos širine do 1625 mm (64 inčov)
  • Izjemno zanesljiv in natančen samodejni navijalni sistem
  • Sistem hitrega sušenje z uporabo grelca
  • Medije lahko z uporabo posebnega sistema namesti le ena oseba; samodejni nadzor napetosti medijev
  • Približne hitrosti izpisa (1 prehod): 58,9 m2/h

Dodatne prednosti SC-F6200:

  • Izpis na širok razpon sublimacijskih papirjev za prenos širine do 1117 mm (44 inčov)
  • Približne hitrosti izpisa (1 prehod): 63,4 m2/h

[1] Možnost Print & Save je trenutno na voljo v Veliki Britaniji, Italiji, Franciji, Nemčiji, na Portugalskem, v Španiji, Belgiji, na Danskem, Finskem, v Luksemburgu, na Nizozemskem, Švedskem, Poljskem in v Romuniji (seznam je veljaven za leto 2015). Za več informacij obiščite www.epson.eu/printandsave.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640