Računalništvo, telefonija
06.08.2020 08:01
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove zmogljive Galaxy naprave – večja produktivnost in še več zabave

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov izboljšuje produktivnost in nudi enostavno povezovanje z Galaxy ekosistemom, kar vam bo omogočilo, da izkoristite prav vsak trenutek.
Nove zmogljive Galaxy naprave - večja produktivnost in še več zabave
Nove zmogljive Galaxy naprave - večja produktivnost in še več zabave

Samsung Electronics je na današnjem Galaxy Unpacked virtualnem dogodku v živo predstavil 7 novih naprav. Nove inovativne naprave, ki omogočajo enostavno integracijo in so prilagojene sodobnemu življenjskemu stilu uporabnikov, so:

  • Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra, najzmogljivejša pametna telefona doslej;
  • Galaxy Tab S7 in S7+, vsestranska tablična računalnika za izboljšano produktivnost in kreativnost;
  • Galaxy Watch3, vrhunska pametna ura z naprednimi funkcijami za boljše počutje;
  • Galaxy Buds Live, ergonomske ušesne slušalke, ki nudijo vrhunsko kakovost zvoka;
  • Galaxy Z Fold2, prepogljivi telefon naslednje generacije z izboljšanimi funkcijami.

“Še nikoli prej se nismo v tolikšni meri zanašali na tehnologijo, kot se dandanes. Tako smo kljub številnim izzivom, s katerimi se srečujemo v zadnjem času po vsem svetu, ostali povezani,” je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. “Tehnologija nam mora olajšati življenja. Zato smo predstavili vse te zmogljive naprave, ki nam bodo olajšale delo in nudile še več zabave. Skupaj, kot del Galaxy ekosistema, delujejo popolnoma brezhibno in vam omogočajo, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše stvari v življenju.”

Serija Galaxy Note20

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov — najzmogljivejša Note serija doslej— vključuje zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Serija vključuje dva pametna telefona: Galaxy Note20 Ultra, ki je zasnovan za vse ljubitelje Note serije, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti, ter Galaxy Note20, za vse uporabnike, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.

Še več moči za delo

Živimo v svetu, v katerem potrebujemo naprave, ki so tako prilagodljive kot mi in nam omogočajo, da lahko delamo, igramo igre in se povezujemo, kakorkoli želimo. Povečajte svojo produktivnost in preizkusite serijo Galaxy Note20 pametnih telefonov. Zadnja serija Samsung Note pametnih telefonov vam omogoča, da naredite več: kjerkoli in kadarkoli.

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vam z novim S Pen pisalom in Samsung Notes aplikacijo zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. S Pen pisalo in Samsung Notes aplikacija pa sta od sedaj na voljo tudi pri Galaxy Tab S7 in Tab S7+ tabličnih računalnikih in zagotavljata večjo fleksibilnost ter udobje. Poleg tega vam dolgoletno tesno sodelovanje družb Samsung in Microsoft omogoča, da vaš Galaxy Note20 pametni telefon brez težav povežete na Windows operacijski sistem.

  • Napredno S Pen pisalo: S Pen pisalo, ki je zelo priljubljeno med uporabniki serije Note, pri novem Galaxy Note20 pametnem telefonu nudi vrhunsko izkušnjo pisanja. Omogoča večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnost[1]. Nova funkcija S Pen pisala, imenovana Anywhere actions, omogoča lažjo navigacijo – na primer, če se želite vrniti na začetni zaslon ali narediti posnetek zaslona, preprosto premaknete roko s S Pen pisalom.
  • Prilagodljivejša in uporabnejša Galaxy Notes izkušnja: Potrebujemo orodja, ki nam omogočajo delo od kjerkoli in kadarkoli na katerikoli napravi. Samsung Notes aplikacija nudi lažje zajemanje, urejanje in skupno rabo idej na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku z Windows 10 operacijskim sistemom. Nudi tudi funkcije samodejnega shranjevanja in sinhronizacije, zato nikoli več ne boste izgubili svojih dokumentov. Z delom boste lahko preprosto nadaljevali tudi iz druge naprave. Samsung Notes tudi samodejno pretvori vaš rokopis v digitalno pisavo. Omogočanje povratnih informacij na dokumente na poti bo s Samsung Note še enostavnejše, saj vam zagotavlja urejanje in označevanje PDF-jev ali Microsoft PowerPoint prezentacij. Z novo možnostjo snemanja zvoka med zapisovanjem besed boste lahko z enostavnim klikom na besedo prevrteli zvočni posnetek na trenutek, ko ste zapisali besedo. Vse svoje zapiske boste pa tudi enostavno organizirali z novim intuitivnim upravljanjem map.
  • Pametnejše delo s povezanimi napravami: Integracija Microsoft Your Phone in Link to Windows aplikacij[2] sedaj omogoča preprost dostop do mobilnih aplikacij neposredno z računalnika z Windows 10 operacijskim sistemom. Iz svojega osebnega računalnika lahko tako pošiljate sporočila, upravljate obvestila, gledate fotografije in opravljate klice. Na računalniku si lahko tudi ustvarite bližnjice do mobilnih aplikacij in galerije za še lažji dostop. Kasneje letos bo možno na računalniku zagnati tudi več mobilnih aplikacij hkrati. Da boste še produktivnejši, Galaxy ekosistem poskrbi za sinhronizacijo Samsung Notes z Microsoft OneNote in Outlook programsko opremo[3], Opomnike pa sinhronizira z Microsoft Outlook, To Do in Teams[4]. Tako boste imeli vse potrebno na dosegu roke, ne glede na to, kje boste.

Zmogljivosti za igranje iger

Partnerstvo družbe Samsung z družbo Microsoft pa ne poveča samo produktivnosti, temveč nudi tudi še več zabave. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov dviguje igranje iger na novo raven. Omogoča, da se popolnoma potopite v svoje najljubše mobilne igre in jih igrate na profesionalni ravni, ne glede na to, ali ležite na svojem kavču ali na plaži. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vključuje najboljše zmogljivosti, povezljivost in zaslon doslej. Še več, poleg tega je Galaxy Note20 pametni telefon opremljen z naprednimi orodji za zajemanje osupljivih fotografij in videoposnetkov ter nudi številne možnosti večopravilnosti.

  • Vaše najljubše Xbox igre na Galaxy Note20: Igrajte svoje najljubše igre z Xbox Game Pass Ultimate[5], ki nudi takojšen dostop do knjižnice več kot 100 priljubljenih iger v oblaku, vključno z Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 in Gears of War 5: Ultimate Edition, ki bodo na voljo 15. septembra. Izjemno igralno izkušnjo zagotavlja tudi vključen Game booster, ki temelji na umetni inteligenci, in Bluetooth optimiziran zvočni odziv. Galaxy Note20 Ultra nudi 240 Hz hitrost osveževanja na dotik. Dodatno, Galaxy Note20 pametni telefoni nudijo tudi velik zaslon z izjemno kakovostjo slike, tako boste imeli profesionalni igralniški set vedno na dosegu roke.
  • Kinematografsko ustvarjanje: Galaxy Note20 z razmerjem stranic 21:9, 8K kamero in 25 fps snemanjem zagotavlja ultra visoko ločljivost in video izkušnjo najvišje kakovosti. Z zmogljivim Pro Video načinom in s profesionalnim ostrenjem, zvokom, osvetlitvijo, nadzorom hitrosti povečave ter 120 fps snemanjem pri FHD boste lahko zajeli videoposnetke kinematografske kakovosti. Nov laserski senzor za samodejno ostrenje pri Galaxy Note20 Ultra pametnem telefonu zagotavlja natančno ostrino, funkcija Sprotnega ostrenja pa bo vašim posnetkom dodala globino. Profesionalni objektivi in Vesoljna povečava omogočajo zajemanje vseh prizorov v čudovitih podrobnostih. Prav tako lahko nadzirate in prilagajate smer mikrofona Galaxy Note20 pametnega telefona. V kombinaciji z Galaxy Buds Live brezžičnimi slušalkami boste tako zajeli kristalno jasen zvok, ne glede na to, koliko hrupa je v ozadju[6].
  • Večopravilnost s Samsung DeX: Z Galaxy Note20 pametnim telefonom se lahko sedaj s pomočjo Samsung DeX povežete tudi s pametnim televizorjem[7]. Upravljate lahko dva zaslona hkrati – zaslon Galaxy Note20 pametnega telefona in pametnega televizorja – tako si lahko dopisujete s prijatelji, medtem ko igrate igre ali gledate videoposnetke.


Zmogljiva Galaxy dediščina

Galaxy Note je že utrdil svoj status pametnega telefona z vrhunsko zmogljivostjo. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov nudi vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri Note pametnih telefonih.

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vključuje najhitrejši procesor izmed vseh Galaxy naprav. Odlikuje jo vrhunska tehnologija, izjemne mobilne izkušnje, ter nenazadnje tudi ikoničen in brezčasen dizajn. Tako Galaxy Note20 kot tudi Galaxy Note20 Ultra sta na voljo v novih barvah z mehkimi nevtralnimi toni s teksturiranim efektom meglice.

Galaxy Note20 Ultra nudi tudi svetel dinamičen AMOLED 2x zaslon in 120 Hz hitrost osveževanja, kar zagotavlja izjemne vizualne izkušnje. Zaslon se samodejno prilagaja vsebini, ki si jo ogledujete, in tako podaljša življenjsko dobo baterije. Galaxy Note20 pametni telefon vključuje tudi inteligentno baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za ves dan[8], in nudi možnost super hitrega polnjenja, ki omogoča, da se baterija napolni za več kot 50 % v samo 30 minutah[9].

Samsung ponovno potrjuje svojo vodilno pozicijo na področju 5G povezljivosti in z Galaxy Note20 zagotavlja zmogljivosti naslednje generacije z izjemno hitrim prenosom ter nizko 5G latenco[10]. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov samodejno išče in priporoča omrežja za visoke hitrosti prenosa in zagotavlja stabilna Wi-Fi 6[11] omrežja z optimizirano latenco za različne storitve za pretakanje vsebin. Strojna in programska oprema Galaxy Note20 pametnih telefonov pa ostajata varni po zaslugi Samsung Knox varnostne platforme.

Galaxy Note20 Ultra pametni telefon vključuje tudi UWB zmogljivosti, kar z Nearby Share funkcijo zagotavlja novo raven hitre in enostavne skupne rabe. Galaxy Note20 Ultra enostavno usmerimo proti drugi UWB Galaxy[12] napravi, Nearby Share funkcija bo samodejno zaznala naprave v bližini in predlagala deljenje vsebin. UWB funkcionalnost vam bo v prihodnosti skupaj z združeno resničnostjo pomagala najti stvari ali odkleniti vrata vašega doma z digitalnim ključem.

Nove izkušnje s povezanim Galaxy ekosistemom

Samsung naprave in storitve so zasnovane tako, da brez težav delujejo skupaj. Pri tem izboljšajo vašo produktivnost, nudijo več zabave, hkrati pa omogočajo, da se posvečate stvarem in ljudem, ki jih imate radi. Galaxy Note20 pametni telefoni omogočajo še izboljšane izkušnje, saj omogočajo povezovanje z novimi Galaxy napravami: Galaxy Tab S7 in Tab S7+, Galaxy Watch3 ter Galaxy Buds Live. Tako boste lahko delali še pametneje, živeli še bolj zdravo in komunicirali učinkoviteje.

Galaxy Tab S7 in S7+: Vsestranska tablična računalnika, ki izboljšujeta produktivnost in ustvarjalnost

Galaxy Tab S7 in S7+ sta vsestranska tablična računalnika, ki združujeta moč računalnika, fleksibilnost tabličnega računalnika in povezljivost pametnega telefona. Kot nadgradnja vodilnih Samsung Galaxy 5G naprav, Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika omogočata nemotene videoklice, hitre prenose in pretočni prenos vsebin brez zamud.

Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika omogočata produktivnost na ravni uporabe osebnega računalnika, saj sta opremljena z zmogljivim procesorjem, izboljšano tipkovnico (prodaja se ločeno kot Book Cover tipkovnica) in izboljšanim S Pen pisalom, ki ima podobne zmogljivosti kot pri Galaxy Note20 napravah – vse te izboljšave vam zagotavljajo večjo produktivnost v krajšem času. Tablični računalnik pa ne skrbi le za našo delovno izkušnjo, pomaga nam tudi kar se da najbolje izkoristiti prosti čas. Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika nudita tudi izjemni zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja, tako lahko v celoti izkoristite igranje iger v oblaku in prenos vsebin z visoko ločljivostjo. Za uporabnike, ki za delo, igranje in ustvarjanje želijo še več prostora, Galaxy Tab S7+ tablični računalnik nudi izjemno velik 31,49-centimetrski Super AMOLED zaslon.

Ta tablična računalnika olajšata tudi delo z več napravami. Ko omrežja Wi-Fi ni na voljo, lahko z Auto Hotspot funkcijo samodejno povežete druge Galaxy naprave na tablični računalnik, ki podpira 5G[13]. Z Near Share[14] funkcijo pa lahko datoteke enostavno pošiljate stikom v bližini. Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika lahko uporabite tudi kot dodatni zaslon za Samsung računalnik[15], izbirate lahko med podvajanjem ali razširitvijo zaslona[16]. Samsung Notes aplikacija, S Pen pisalo, Book Cover tipkovnica in Bluetooth miška vam pa omogočajo še večjo produktivnost in popolno računalniško izkušnjo.

Galaxy Watch3, vrhunska pametna ura z naprednimi funkcijami za dobro počutje

Galaxy Watch3 pametna ura vam bo pomagala upravljati rutine, dosegati športne cilje in izboljšati svoje počutje. Galaxy Watch3 pametna ura je narejena iz vrhunskih materialov, s pomanjšano različico priljubljenega vrtljivega okvirja pa predstavlja primerek prestižnih ročnih ur, ki je obenem dovolj udobna, da jo imate lahko neprestano na roki. Ta pametna ura pa ni le privlačna za oko — je tudi osrednjega pomena za vaše zdravstvene dejavnosti, saj vsebuje najbolj razširjen Samsung paket funkcij za dobro počutje.

S funkcijo zaznavanja nivoja kisika v krvi funkcijo lahko merite in spremljate nasičenost s kisikom skozi čas, za potrebe športnih dejavnosti in dobrega počutja[17]. Če pametna ura zazna možnost padca, bodo vnaprej določeni stiki takoj dobili podatek o vaši lokaciji[18]. Analiza teka vam bo v pomoč, če boste želeli teči hitreje, izboljšati formo in preprečiti poškodbe, prav tako pa VO2 max funkcija meri vaše kardio podatke in vam omogoča vpogled v porabo kisika[19]. Vsi tisti, ki pa se raje odločite za vadbo doma, lahko izbirate med več kot 120 različnimi vadbami, ki jih nudi Samsung Health. Napredek pri vadbi lahko ves čas spremljate na svoji pametni uri.

Galaxy Buds Live, stilske in ergonomske brezžične slušalke z neverjetno kakovostjo zvoka

Galaxy Buds Live brezžične slušalke, ki se udobno prilegajo ušesu, združujejo strokovno znanje družbe AKG z 12-milimetrskim zvočnikom in bas zvoki, kar zagotavlja izjemno izkušnjo poslušanja glasbe. Galaxy Buds Live prihajajo s tremi mikrofoni in enoto za glasovni sprejem, tako se boste počutili, kot da ste v istem prostoru kot vaše ljubljene osebe, tudi če ste narazen. Te izjemne brezžične slušalke zagotavljajo tudi aktivno odstranjevanje hrupa – z živim in prostorskim zvokom se boste lahko popolnoma poglobili v svojo najljubšo avdioknjigo, brez da bi vas motil hrup iz okolja.

Preoblikujte, kar je mogoče, z Galaxy Z Fold2

Samsung utrjuje svoj položaj vodje v novi mobilni kategoriji prepogljivih naprav z novim Galaxy Z Fold2 prepogljivim telefonom. Po predstavitvi dveh prepogljivih telefonov in upoštevanju povratnih informacij s strani uporabnikov Galaxy Z Fold2 prinaša pomembne novosti, ki bodo izboljšale prepogljivo uporabniško izkušnjo. Galaxy Z Fold2 združuje prenosnost in fleksibilnost pametnega telefona z močjo in velikostjo zaslona tabličnega računalnika za največjo produktivnost. Ne glede na to, ali je prepognjen ali ne, Galaxy Z Fold2 prepogljivi telefon s svojim vrhunskim dizajnom zagotavlja nepozabno mobilno izkušnjo.

Galaxy Z Fold2 je na voljo z dvema brezkončnima-O zaslonoma, ki sta skoraj brez okvirja. Zaslona sta večja kot pri prvi različici Galaxy Fold prepogljivega telefona – prepogljivi zaslon je velik 15,8 centimetrov, glavni zaslon pa meri 19,3 centimetra. Galaxy Z Fold2 z elegantnim dizajnom in izpopolnjeno obliko prihaja v dveh osupljivih barvah – v črni in bronasti.

Samsung je tudi dodatno nadgradil dolgoletno partnerstvo z družbama Google in Microsoft za zagotavljanje še boljše prepogljive izkušnje. Samsung znova tudi sodeluje z ikonično newyorško modno hišo Thom Browne in bo uporabnikom, ki iščejo edinstven dizajn, nudil tudi posebno Thom Browne različico Galaxy Z Fold2 pametnega telefona. Samsung z Galaxy Z Fold2 ponovno postavlja nov nivo neverjetnih možnosti v kategoriji prepogljivih telefonov.

Dostopnost

Galaxy Note20 pametni telefoni in Tab S7 tablični računalniki bodo na izbranih trgih na voljo od 21. avgusta 2020 v naslednjih barvah:

  • Galaxy Note20: bronasta, zelena, siva
  • Galaxy Note20 Ultra: bronasta, črna, bela
  • Galaxy Tab S7 and S7+: črna, srebrna, bronasta

V kolikor v obdobju med 5. in 20. avgustom prednaročite Galaxy Note20 pametni telefon, boste prejeli Galaxy Buds+ ali Galaxy Buds Live brezžične slušalke (odvisno od izbranega modela Galaxy Note20 pametnega telefona). Za več informacij o prednaročilih obiščite https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-note20/.

Za več informacij obiščite www.samsung.com/galaxy ali www.samsungmobilepress.com.

[1] V primerjavi z Galaxy Note10.

[2] Uporabniki morajo Galaxy napravo povezati z Windows računalnikom prek Link to Windows aplikacije na Galaxy napravi in Your Phone aplikacije na računalniku. Potem je potrebno slediti navodilom in biti povezan z istim Microsoft računom. Link to Windows aplikacija je vnaprej naložena na izbranih Galaxy napravah. Računalnik mora imeti najnovejše Windows 10 posodobitve. Galaxy naprava mora biti vklopljena in povezana z istim Wi-Fi omrežjem kot osebni računalnik. Nekatere mobilne aplikacije lahko omejujejo vsebino za skupno rabo na drugih zaslonih ali pa morda potrebujejo zaslon na dotik. Zmogljivost za zagon več aplikacij hkrati bo na voljo pozneje letos.

[3] Storitev bo na voljo kasneje letos za OneNote spletno različico, OneNote za Windows 10 in Outlook spletno različico. Za uporabo storitve morate biti vpisani z istim Microsoft računom.

[4] Storitev bo na voljo kasneje letos. Za uporabo storitve morate biti vpisani z istim Microsoft računom.

[5] Potrebna je plačana naročnina na Xbox Game Pass Ultimate. Pretakanje iger (beta) bo na voljo od 15. septembra 2020. Zahteva Xbox Game Pass Ultimate, zadostno hitrost omrežja in podprti krmilnik (se prodaja posebej). Veljajo omejitve pretakanja. Katalog se spreminja sčasoma in glede na trg. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje. Na voljo na izbranih trgih.

[6] Združljivo z Bluetooth ali USB-C dodatki, ki se prodajajo posebej.

[7] Samsung DeX brezžična povezava je podprta pri pametnih televizorjih, ki podpirajo Miracast. Samsung DeX nudi optimizirano izkušnjo s Samsung pametnim televizorjem, z modeli iz leta 2019 ali novejšimi.

[8] Ocenjeno glede na profil uporabe povprečnega / tipičnega uporabnika. Dejanska življenjska doba baterije se razlikuje glede na omrežno okolje, uporabljene funkcije in aplikacije, pogostost klicev in sporočil, število polnjenj baterije in številne druge dejavnike.

[9] Na osnovi rezultatov super hitrega polnjenja iz Samsung laboratorijskih testov. Test je bil opravljen z 0 % baterije, izključenimi vsemi storitvami in zaslonom. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike.

[10] 5G storitve so podprte samo na lokacijah, ki podpirajo 5G omrežje. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na državo, ponudnika in uporabniško okolje.

[11] Na voljo samo, če je podprt Wi-Fi 6. Razpoložljivost podpore za Wi-Fi 6 se lahko razlikuje glede na trg.

[12] Razpoložljivost UWB funkcionalnosti se lahko razlikuje glede na trg in / ali veljavno zakonodajo.

[13] 5G storitve so podprte samo na lokacijah, ki podpirajo 5G omrežje. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na državo, ponudnika in uporabniško okolje.

[14]Nearby Share funkcija je odvisna od trga ali ponudnika.

[15] Združljivo z Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex alfa, Galaxy Book Ion, Galaxy Book S in Samsung Notebook Plus, ki temelji na operacijskem sistemu Windows 10.

[16] Ta nova funkcija je na voljo z računalniškimi modeli z možnostjo brezžičnega zaslona z operacijskim sistemom Windows 10 2004 ali novejšo različico. (Posodobitev za Windows: September 2020 ali novejša) Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika bosta to funkcijo podpirala konec letošnjega leta po dodatnih posodobitvah strojne programske opreme.

[17] Ta naprava in sorodna programska oprema nista namenjeni uporabi pri diagnozi bolezni ali drugih stanj ali pri zdravljenju, blažitvi ali preprečevanju bolezni. SpO2 funkcija ni na voljo ob zagonu, na voljo bo konec leta 2020. Funkcija bo zahtevala posodobitev programske opreme. Funkcija trenutno ni na voljo v Alžiriji, Angoli, Kanadi, Franciji, Iranu, Libiji, na Japonskem, v Južni Afriki in na Tajskem.

[18] Funkcija zaznavanja padcev zazna padec, kadar je oseba, ki nosi uro, v gibanju. Ura padca ne zazna, če je oseba v mirujočem položaju. Za obveščanje v sili potrebuje omrežno povezavo. Natančnost GPS je odvisna od okolja, v katerem se nahajate.

[19] Analiza teka in VO2 funkciji ob zagonu ne bosta na voljo, na voljo bosta konec leta. Funkcije zahtevajo posodobitev programske opreme.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več