Računalništvo, telefonija
05.02.2015 17:25

Deli z drugimi:

Share

Novi 34 palčni Philipsov UltraWide zaslon

Novi 34 palčni Philipsov panoramski UltraWide zaslon BDM3470UP je dovolj velik za vaše najboljše ideje. Panoramski UltraWide zaslon z razmerjem stranic 21:9, diagonale kar 86,7 cm in ločljivostjo 3440 x 1440 omogoča večopravilnost kot še nikoli doslej z uporabo več aplikacij hkrati.
Novi 34 palčni Philipsov panoramski UltraWide zaslon BDM3470UP
Novi 34 palčni Philipsov panoramski UltraWide zaslon BDM3470UP

Philipsov profesionalni UltraWide zaslon BDM3470UP zaslon predvaja kristalno čiste slike v UltraWide QHD 3440 x 1440. AH-IPS LED pa zagotavlja vrhunsko sliko in živahne barve.

Odlikuje ga minimalistični videz z izjemno tanko ploščo, uporaben SmartErgoBase podstavek za enostavne ergonomske prilagoditve in vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine.

Najnovejši Philipsov zaslon predvaja kristalno čiste slike z UltraWide Quad HD 3440 x 1440 slikovnimi pikami. Ponuja visokozmogljiv panel z visoko gostoto slikovnih točk, širok zorni kot gledanja 178°/178°, podporo za priklop na širokopasovne vire, kot so DisplayPort, HDMI, MHL, DVI in VGA izhodi zato predvaja neverjetno pristne slike in grafiko. Če ste profesionalec in zahtevate podrobne informacije za rešitve CAD-CAM, uporabljate 3D-grafične aplikacije ali ste finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam bo ta Philipsov zaslon vedno predvajal kristalno čiste slike.

Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom.

En velik zaslon lahko nadomesti konfiguracijo dveh monitorjev

Večji zaslon, z razmerjem stranic 21: 9 z visoko ločljivostjo, ima prednost pri delu z velikimi preglednicami in pri opravilih, kjer je za referenco potrebno hkrati imeti odprta dva ali celo več dokumentov. Nekatere finančne aplikacije na primer, zahtevajo od uporabnikov, da se osredotočajo na več informacij hkrati. Ravno iz tega razloga imajo finančni strokovnjaki na njihovih mizah pogosto nameščenih več monitorjev.

Samo en velik, 34″ zaslon visoke ločljivost, z razmerjem stranic 21: 9 lahko nudi vse, kar je potrebno. Enakovreden je dvema 24-palčnima zaslonoma, vendar s prednostjo da zasede manj prostora na mizi, prihrani pri energiji in odpravlja motečo vrzel med dvema zaslonoma.

21: 9 razmerje stranic omogoča, da je prostor razdeljen na več območij. Uporabniki lahko na primer opravljajo poglavitna opravila v 16: 9 razmerju, hkrati pa imajo še vedno dovolj prostora za e-pošto ali messenger aplikacije ob strani.

Novi 34″ Philipsov UltraWide monitor BDM3470UP je že na voljo pri uvozniku PC H.AND d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več