25.05.2018      10:01
Epson

Novi A3 in A4 poslovni brizgalni tiskalniki so kos zahtevam aktivnih delovnih skupin

Podjetje Epson je najavilo dve novi družini tiskalnikov in večopravilnih naprav WorkForce Pro, namenjenih zahtevnim pisarniškim okoljem. Epsonovo vrhunsko brizgalno tehnologijo odlikujejo visoka produktivnost, malo vzdrževalnih posegov in prijaznost do okolja. Poslovnim uporabnikom so na voljo tako naprave formata A3 kot A4, pri čemer modeli WF-C8690, WF-C8610 in WF-C8190 prinašajo odlične zmogljivosti v svet večopravilnih formata A3, medtem ko modeli WF-M5799DWF, WF-M5299DW in WF-M5298DW navdušijo z visokimi hitrostmi izpisa dokumentov A4, zanesljivostjo delovanja ter nizkimi skupnimi stroški lastništva (TCO).

Tvrtko Ljubić, produktni vodja v Epson Balkans, je povedal: “S temi brizgalnimi tiskalniki premagamo laserske na vseh področjih, podjetjem prihranijo denar, električno energijo in čas, saj premorejo napredne funkcije za visoko produktivnost in upravljanje dokumentov. Zasnovani so bili z mislijo, da so kar najbolj prijazni do okolja, zato rabijo malo vzdrževanja in pohitrijo delovne procese, obenem pa se odlikujejo z nizkimi stroški tiskanja. Prav zato so nove naprave idealne za različna specializirana področja, kot so izobraževanje, zdravstvo, javna uprava in trgovina, kjer rešujejo izzive na področju tiskanja in družbeno odgovornega ravnanja.”

Družina večopravilnih naprav Epson WF-C8000 je idealna za poslovne uporabnike, ki potrebujejo tiskanje formata A3, vendar ne zahtevajo profesionalnih rešitev iz družin Enterprise ali RIPS. Ne le, da so te naprave kos vsakodnevnemu tiskanju dokumentov formata A4, temveč so tudi zelo hitre, prva stran je natisnjena že po 5,5 sekunde, pri čemer tiskanje vsebin formata A3 odpira nove možnosti izdelave brošur, tiskanja obsežnih preglednic, gradbenih načrtov, delovnih listov, knjižic in še marsikaj drugega.

Prav tako so zahtevam poslovnih uporabnikov kos tiskalniki iz družine WF-M5000, ki so namenjeni manjšim skupinam uporabnikov, kateri tiskajo večje količine dokumentov. Odlikujejo pa jih konkurenčni skupni stroški lastništva, saj lahko z eno kartušo natisnejo kar do 40.000 strani, kar je največ v tem razredu. Slednje jim omogoča doseganje nizkih skupnih stroškov lastništva, tako kot drugi novinci pa potrebujejo manj vzdrževanja. Posledično je njihov produktivnost višja, brezkontaktni tiskalniški postopek, ki ne vsebuje gretja, pa hkrati omogoča bistveno večjo prilagodljivost glede tiska na različne medije.

Tiskanje na novih brizgalnih tiskalniki porabi vsaj 90 % manj električne energije kot tiskanje s primerljivimi laserskimi tiskalniki, zato prvi poskrbijo za manjši račun za elektriko in so prijaznejši do okolja. Ob tem so tudi zelo hitri, saj prvo stran izpišejo že po vsega 4,8 sekunde, kar je zopet hitreje od primerljivih laserskih tiskalnikov.

Obe novi družini tiskalnikov in večopravilnih naprav sta bili zasnovani za potrebe poslovnih uporabnikov, zato so te naprave opremljene s programsko opremo in orodji za različne scenarije uporabe. Orodja, kot so Epson Print Admin, Document Capture Pro4 in Epson Device Admin dodajajo vrsto funkcionalnosti, ki gredo še precej dlje od zgolj tiskanja in skeniranja dokumentov. Epson Open Platform5 in sodelovanje z neodvisnimi proizvajalci poslovne programske opreme prinaša dodatne rešitve, kot npr. rešitev za upravljanje tiskalnikov PaperCut.

Povezave:Epson

Ali bi bili pripravljeni plačati uporabo Facebooka in drugih družbenih omrežij?

Ali bo Facebook postal plačljiv?

Tu je seznam 10 najzmogljivejših telefonov An... 1
Primoz Banggood  |  Xiaomi Black Shark 6GB 64GB za 442,42€...
Prihodnost igranja računalniških iger 2
Potato  |  A pol daš 15$ za to pa maš "25 Hours of ...