Računalništvo, telefonija
25.05.2018 10:01
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi A3 in A4 poslovni brizgalni tiskalniki so kos zahtevam aktivnih delovnih skupin

Novi A3 in A4 poslovni brizgalni tiskalniki so kos zahtevam aktivnih delovnih skupin
Novi A3 in A4 poslovni brizgalni tiskalniki so kos zahtevam aktivnih delovnih skupin

Podjetje Epson je najavilo dve novi družini tiskalnikov in večopravilnih naprav WorkForce Pro, namenjenih zahtevnim pisarniškim okoljem. Epsonovo vrhunsko brizgalno tehnologijo odlikujejo visoka produktivnost, malo vzdrževalnih posegov in prijaznost do okolja. Poslovnim uporabnikom so na voljo tako naprave formata A3 kot A4, pri čemer modeli WF-C8690, WF-C8610 in WF-C8190 prinašajo odlične zmogljivosti v svet večopravilnih formata A3, medtem ko modeli WF-M5799DWF, WF-M5299DW in WF-M5298DW navdušijo z visokimi hitrostmi izpisa dokumentov A4, zanesljivostjo delovanja ter nizkimi skupnimi stroški lastništva (TCO).

Tvrtko Ljubić, produktni vodja v Epson Balkans, je povedal: “S temi brizgalnimi tiskalniki premagamo laserske na vseh področjih, podjetjem prihranijo denar, električno energijo in čas, saj premorejo napredne funkcije za visoko produktivnost in upravljanje dokumentov. Zasnovani so bili z mislijo, da so kar najbolj prijazni do okolja, zato rabijo malo vzdrževanja in pohitrijo delovne procese, obenem pa se odlikujejo z nizkimi stroški tiskanja. Prav zato so nove naprave idealne za različna specializirana področja, kot so izobraževanje, zdravstvo, javna uprava in trgovina, kjer rešujejo izzive na področju tiskanja in družbeno odgovornega ravnanja.”

Družina večopravilnih naprav Epson WF-C8000 je idealna za poslovne uporabnike, ki potrebujejo tiskanje formata A3, vendar ne zahtevajo profesionalnih rešitev iz družin Enterprise ali RIPS. Ne le, da so te naprave kos vsakodnevnemu tiskanju dokumentov formata A4, temveč so tudi zelo hitre, prva stran je natisnjena že po 5,5 sekunde, pri čemer tiskanje vsebin formata A3 odpira nove možnosti izdelave brošur, tiskanja obsežnih preglednic, gradbenih načrtov, delovnih listov, knjižic in še marsikaj drugega.

Prav tako so zahtevam poslovnih uporabnikov kos tiskalniki iz družine WF-M5000, ki so namenjeni manjšim skupinam uporabnikov, kateri tiskajo večje količine dokumentov. Odlikujejo pa jih konkurenčni skupni stroški lastništva, saj lahko z eno kartušo natisnejo kar do 40.000 strani, kar je največ v tem razredu. Slednje jim omogoča doseganje nizkih skupnih stroškov lastništva, tako kot drugi novinci pa potrebujejo manj vzdrževanja. Posledično je njihov produktivnost višja, brezkontaktni tiskalniški postopek, ki ne vsebuje gretja, pa hkrati omogoča bistveno večjo prilagodljivost glede tiska na različne medije.

Tiskanje na novih brizgalnih tiskalniki porabi vsaj 90 % manj električne energije kot tiskanje s primerljivimi laserskimi tiskalniki, zato prvi poskrbijo za manjši račun za elektriko in so prijaznejši do okolja. Ob tem so tudi zelo hitri, saj prvo stran izpišejo že po vsega 4,8 sekunde, kar je zopet hitreje od primerljivih laserskih tiskalnikov.

Obe novi družini tiskalnikov in večopravilnih naprav sta bili zasnovani za potrebe poslovnih uporabnikov, zato so te naprave opremljene s programsko opremo in orodji za različne scenarije uporabe. Orodja, kot so Epson Print Admin, Document Capture Pro4 in Epson Device Admin dodajajo vrsto funkcionalnosti, ki gredo še precej dlje od zgolj tiskanja in skeniranja dokumentov. Epson Open Platform5 in sodelovanje z neodvisnimi proizvajalci poslovne programske opreme prinaša dodatne rešitve, kot npr. rešitev za upravljanje tiskalnikov PaperCut.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več