Računalništvo, telefonija
02.10.2020 14:04
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi barvni multifunkcijski napravi Toshiba format A4 – vse, kar potrebujete

.. Večnamenski tiskalniki, ki so stroškovno učinkoviti in nudijo vrsto uporabnih funkcij, so želje vsakega uporabnika ..
Toshiba družini večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next dodaja dva nova barvna A4 tiskalnika.
Toshiba družini večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next dodaja dva nova barvna A4 tiskalnika.

Toshiba svoji družini večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next dodaja dva nova barvna A4 tiskalnika, in sicer e-STUDIO330AC in e-STUDIO400AC, ki se bosta zlahka integrirala v obstoječo paleto izdelkov e-BRIDGE Next. Izjemne izpise zagotavljata s hitrostjo tiskanja 33 oziroma 40 strani na minuto. Poleg tega sta stroškovno izjemno učinkovita in enostavna za uporabo. To so novi A4 sistemi z vsemi značilnostmi, ki jih imajo A3 tiskalniki.

Vse za odlično uporabniško izkušnjo

Navdušil vas bo velik zaslon na dotik, ki bo upravljanje ponesel na povsem novo raven. S popolnoma prilagodljivim 26-centimetrskim zaslonom boste zapletene procese upravljali otročje lahko, vmesnik pa boste lahko prilagodili svojim željam.

Poleg tega boste lahko integrirali rešitve tretjih ponudnikov, večnamenski tiskalnik pa ima vdelan tudi spletni brskalnik in podporo priljubljenim storitvam v oblaku. Omogočeno je seveda tudi mobilno tiskanje in kup drugih uporabnih funkcij.

Podajalnik dokumentov lahko odda do 116 slik na minuto ter poskrbi za hitro skeniranje velikega števila dokumentov. Večfunkcijska naprava se lahko pohvali tudi s funkcijami, kot so Zone OCR, tiskanje in skeniranje na USB ključek, tiskanje črtne kode itd.

“Ta dva nova modela ponujata preverjeno varnost e-BRIDGE Next s samošifrirnim trdim diskom Toshiba Secure in lahko izpolnjujeta najvišje varnostne standarde,” pravi Lars Goetzsche, generalni direktor podjetja Toshiba Tec.

Okolju prijazni napravi

Še en vidik novih naprav sta energetska učinkovitost in trajnost, tako da so novi izdelki podjetja Toshiba v skladu z najvišjimi okoljskimi standardi. Vrhunske vrednosti TEC in način mirovanja z nizko porabo sta le dva primera zaščite dragocenih virov in zmanjšanja ogljičnega odtisa.

Svoj prispevek k ohranjanju okolja lahko uporabniki spremljajo celo na aplikaciji e-BRIDGE Plus for Green Information.

Več na http://www.tift.si/sl/


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več