Računalništvo, telefonija
02.12.2016 14:53
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi HTC Desire 10 lifestyle odslej na voljo tudi v Sloveniji

Novi HTC Desire 10 lifestyle odslej na voljo tudi v Sloveniji
Novi HTC Desire 10 lifestyle odslej na voljo tudi v Sloveniji

Podjetje HTC, vodilno inovativno podjetje na področju mobilnih tehnologij in navidezne resničnosti, je najavilo dostopnost pametnega telefona HTC Desire 10 lifestyle v Sloveniji. Z osupljivim dizajnom in vrhunskimi funkcijami je ekskluzivno na voljo v Telekomu Slovenije, in sicer v črni (Stone Black) ter beli (Polar White) barvi.

HTC Desire 10 lifestyle vključuje legendarno zvočno razširitev HTC BoomSound Hi-Fi Edition, ki je postala popularna v paradnem konju HTC 10, poleg tega pa 24-bitni zvok visoke ločljivosti za močno, kristalno čisto zvočno kuliso tako na zunanjih zvočnikih kot slušalkah.

Navdahnjen z gibanjem art déco, tako v umetnosti kot oblikovanju, HTC Desire 10 lifestyle združuje prestiž in modernizem, kar se odraža v čistih, natančnih, geometričnih kovinskih linijah (enako kot pri HTC 10), ki jih zaokrožujejo elegantne barve in sofisticirani materiali. Tako hkrati navdušuje s svojo zunanjostjo kot zmogljivo tehnologijo. In če je »art déco« vplival na umetnost ter upravičil pričakovanja glede elegance in sofisticiranega videza, HTC Desire 10 lifestyle upravičuje pričakovanja glede linije HTC Desire.

»HTC-jeva linija Desire je vedno poosebljala sveže, mladostne in modne dizajne, osredotočene na zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje,« je dejal Chialin Chang, predsednik oddelka za pametne telefone in povezane naprave pri HTC-ju. »Navdahnjen s številnimi inovacijami, ki so proslavile HTC 10, je HTC Desire 10 lifestyle diamant v liniji HTC Desire. Ob moderni, prestižni obliki, vrhunskih fotoaparatih in funkcijah, ki prekašajo marsikaterega izmed najboljših telefonov na trgu, boste ponovno premislili, kaj pričakujete od linije HTC Desire.«

Videz za čisto desetko

HTC Desire 10 lifestyle s svojim sijajem ter z visokim kontrastom kovinsko zlatega obrisa elegantno definira in izpostavi matiran nanos pametnega telefona. Močen, poliran obris objema robove naprave, v katerih se skriva 5,5-palčni HD (720p) zaslon, ki zaživi v eni izmed raznolikih barvnih tem in se postavlja ob bok očesu privlačnemu ohišju.

Osupljiv zvok na najvišji ravni in vrhunska fotoaparata

Ljubitelji svetovno znane zvočne razširitve HTC BoomSound Hi-Fi Edition v HTC 10 bodo prav gotovo vzljubili tudi HTC Desire 10 lifestyle. Namreč, slednji skupaj s podporo zvoku visoke ločljivosti in zmogljivim ojačevalnikom predvaja glasbo, filme in igre v osupljivem, kristalno čistem zvoku visoke ločljivosti tako prek zunanjih zvočnikov kot slušalk. Preprosto – ni pametnega telefona na svetu, ki bi zvenel tako dobro.

Ob vrhunskem zvoku sta uporabnikom HTC Desire 10 lifestyle na voljo prav tako izjemna fotoaparata. Glavni fotoaparat ob 13 MP in 28 milimetrih goriščne razdalje omogoča zaporedno fotografiranje in vključuje tipalo BSI (ang.: BackSide Illumination), fotografiranje pa je možno v različnih načinih, tudi v HDR ali panoramskem. Sekundarni fotoaparat zajema fotografije v 5 MP in ob 33,7-milimetrski goriščni razdalji, ljubitelji t. i. selfijev pa bodo slednjih veseli v samodejnem ali glasovnem načinu. Sekundarni fotoaparat snema video posnetke vse do Full HD (1080p).

Tako edinstven kot njegov uporabnik

HTC Desire 10 lifestyle omogoča enako poosebitev kot HTC 10. Narejen je na osnovi zadnje različice HTC Sense in se popolnoma prilagodi vsaki osebnosti. HTC Freestyle Layout uporabnika osvobodi zaslonske mreže in mu omogoča ustvarjalnost – npr. premikanje in združevanje ikon, nalepk ter t. i. widgetov. Domači zaslon je tako docela v lasti njegovega uporabnika.

Zmogljivost šteje

HTC Desire 10 lifestyle ima nameščen operacijski sistem Android 6.0 v slovenskem jeziku ter nudi 2 GB pomnilnika RAM in 16 GB prostora za shranjevanje, s tem pa veliko količino fotografij, videov, filmov, iger in ostalega. In če to ni dovolj, ima podporo za kartico SD – vse do 2 TB.

Telefon ima 4-jedrni 1,6 GHz procesor, ki zagotavlja tekoče delovanje, ter baterijo s kapaciteto 2.700 mAh, kar omogoča ure in ure fotografiranja, brskanja po spletu in druge zabave.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več