Računalništvo, telefonija
06.07.2018 14:00

Deli z drugimi:

Share

Novi ILIFE robotskih sesalniki!

Predstavljamo nove modele robotskih sesalnikov ILIFE, ki ponujajo še boljše rezultate čiščenja. Trenutno je na voljo 6 različnih modelov, ki bodo odgovarjali različnim potrebam in željam uporabnikom, ki želijo čist dom.
Novi ILIFE robotskih sesalniki!
Novi ILIFE robotskih sesalniki!

Prvi v seriji je robotski sesalnik ILIFE A8 bo hitro in brez napora očistil tla vašega doma. Vgrajeno ima kamero, ki skenira celoten prostor v razponu 360°, kar mu omogoča pametno panoramsko navigacijo in planiranje poti sesanja. Če robotski sesalnik med delom ostane brez baterije, si zapomni prostor, ki ga je že posesal in po napolnitvi baterije nadaljuje na mestu, kjer je končal. Ima motor druge generacije CyclonePower, ki poskrbi za vrhunske rezultate delovanja. Izdelan je iz kakovostnih materialov za dolgo obstojnost, zgornji del iz kaljenega stekla pa poskrbi za privlačen videz.

Robotski sesalnik ILIFE V8S je hibrid, ki hitro, enostavno in brez napora posesa ali pomije tla namesto vas. V nekaj preprostih korakih ga spremenite iz sesalnika v pomivalec tal. Idealen je za vse, ki imate v svojih domovih hišne ljubljenčke, saj ima na dnu posebno sesalno odprtino, ki preprečuje, da bi se dlake ujele na krtačo, poleg tega pa je na voljo način MAX, ki dodatno poveča sesalno moč. Odlikujejo ga velika kolesa, s katerimi premaguje ovire, poleg tega pa ima tudi velik košek za prah, katerega prostornina je kar 0,75 l.

Robotski sesalnik ILIFE V55 ponuja 4 čistilne programe, enostavno pa ga spremenite tudi v čistilec tal za mokro ali suho brisanje. Opremljen je s senzorjem za zaznavanje višine in navideznim zidom za lažjo organizacijo čiščenja. Zlahka očisti tudi prostore pod pohištvom. Za vrhunske rezultate čiščenja skrbi tehnologija i-Dropping.

Robotski sesalnik ILIFE V50 je hibrid, ki hitro, enostavno in brez napora posesa ali pobriše tla namesto vas. Idealen je za vse, ki imate v svojih domovih hišne ljubljenčke, saj ima na dnu posebno sesalno odprtino, ki preprečuje, da bi se dlake ujele na krtačo. Ponuja 3 čistilne programe: samodejno, točkovno in robovi. Če želite ILIFE V50 spremeniti v čistilec, le-ta omogoča suho brisanje tal.

Vsi sesalci so opremljeni v vrhunskimi Li-Ionskimi baterijami, daljinskimi upravljalniki in HEPA filtri, s katerimi boste dosegli vrhunske rezultate čiščenja.

Na voljo so že pri vseh večjih trgovcih: Mimovrste.com, Enaa.com, Ideo.si in BIG BANG.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več