Računalništvo, telefonija
28.03.2012 17:22
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi ISL Light iOS za dostop do oddaljenih računalnikov z iPada ali iPhona

XLAB je izdal ISL Light iOS 2.0. Nova mobilna aplikacija je na voljo v App Storu in prinaša hitrejšo delitev zaslona ter kar nekaj novih funkcij.
ISL Light iOS 2.0: Prijava novega uporabnika
ISL Light iOS 2.0: Prijava novega uporabnika

XLAB, visokotehnološko podjetje, ki razvija programsko opremo za podporo na daljavo in video konference, je v tem tednu izdalo ISL Light iOS 2.0, drugo generacijo programskega orodja, ki omogoča hiter in enostaven dostop do oddaljenih računalnikov z iPada ali iPhona. Nova mobilna aplikacija, ki je na voljo brezplačno v App Storu, prinaša še hitrejšo delitev zaslona in prenovljen grafični uporabniški vmesnik ter je popolnoma prilagojena uporabi na novem iPadu, ki je pred kratkim vstopil na globalni trg.

V različici ISL Light iOS 2.0 je močno izboljšana učinkovitost dela na oddaljenem računalniku, vizualni elementi so prilagojeni novemu Retina zaslonu, izvedene pa so tudi številne nadgradnje že obstoječih funkcij. Poleg tehničnih izboljšav, ki omogočajo hitrejšo in bolj zanesljivo delitev zaslona, je k boljši uporabniški izkušnji pri nadzoru oddaljenega računalnika z iPadom ali iPhonom pripomogel tudi nov in enostavnejši grafični vmesnik.

Skrbniki IT sistemov, ki so prepoznali in s pridom uporabljajo mobilne naprave za dostop do oddaljenih računalnikov, bodo gotovo opazili novo polno delujočo oddaljeno tipkovnico, ki vključuje vse tipke običajne tipkovnice in zahtevnejšim uporabnikom omogoča napredno delo na oddaljenem računalniku,” razlaga Miha Jernejčič, razvijalec mobilnih aplikacij za iOS na XLABu.

Kaj je novega pri ISL Light iOS 2.0

Druga generacija ISL Light iOS 2.0 ima prenovljen grafični vmesnik, podpira retina zaslon, izboljšana je učinkovitost delovanja, možna sta dva načina upravljanja miške (zaklenjena miška in prosta miška), vključuje popolno oddaljeno tipkovnico, dodana je možnost pošiljanja številke seje po sms-u in aplikacija zaznava ter uporabnika obvešča o (ne)aktivnosti seje z oddaljenim računalnikom.

Vsi lastniki iPadov ali iPhonov lahko ISL Light iOS 2.0 brezplačno prenesejo z App Stora in nato s svojih mobilnih naprav enostavno ponudijo podporo strankam za oddaljenim računalnikom ali dostopajo do svojih oddaljenih računalnikov.

Novi uporabniki ISL Online

Potem ko novi uporabnik prenese in zažene aplikacijo, mora klikniti na akcijski gumb v zgornjem desnem kotu svoje naprave iOS. Prikaže se možnost prijave brezplačnega preizkusa ISL Online (glej zgornjo sliko). Prijavni postopek je hiter in enostaven, novi uporabnik mora vpisati le svoj elektronski naslov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več