Računalništvo, telefonija
07.11.2019 11:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi monitor AOC Q27T1 prinaša kombinacijo živahnega oblikovanja in prvovrstne tehnologije

Oblikovalsko usmerjeni uporabniki imajo končno priložnost, da na svoje delovne mize postavijo nov monitor AOC Q27T1, ki ga je zasnoval Studio F. A. Porsche.
AOC Q271T
AOC Q271T

27-palčni monitor se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, tri-stransko zasnovo brez okvirja ter edinstvenim asimetričnim kovinskim stojalom, kar ga naredi za popolno kombinacijo živahnega oblikovanja in prvovrstne tehnologije, ki delo pretvori v užitek.


Živahen dizajn, vizionarska asimetrija


Edinstven dizajn asimetričnega stojala modela AOC Q27T1 preseneča z načinom, kako logično sledi porazdelitvi sile znotraj monitorja, da popolnoma uravnoteži težo monitorja. Ta zasnova poudarja prefinjeno konstrukcijsko iznajdljivost, da drži monitor na mestu, zaradi česar nekoliko spominja na sodobno kiparstvo.

Tri-stranski brezkončni zaslon z zasnovo brez robu skriva okvir na levi in desni strani za panelom, s čimer ustvari vtis, kot da je resnično brez okvirja. Spodnji okvir je izboljšan s sijajnim odtenkom, medtem ko matirano ukrivljeno ozadje poudarja čisto zasnovo monitorja. Priključki monitorja Q27T1 so skriti pod pokrovom s samo majhno odprtino za odhodne kable, kar doda celoto k skupnemu elegantnemu izgledu.

Ni vse le v izgledu


Monitor AOC Q27T1 se ponaša s 27-palčnim IPS panelom, ki nudi odlično barvno reprodukcijo in široke kote gledanja. Quad HD ločljivost (2560 x 1440 pik) v kombinaciji s premazom proti bleščanju zagotavlja odlične in ostre slike. Zaslon poleg tega ponuja široko barvno paleto, ki pokriva 90% NTSC in 107% sRGB barvnega prostora in prvovrstno svetlost 350 nitov. Opremljen je z dvema HDMI in enim DisplayPort priključkom, kar omogoča enostavno povezavo z najrazličnejšimi napravami.

Novi monitor AOC Q27T1 je na voljo od novembra 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 329 EUR.

Več informacij in tehnične specifikacije:

https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

https://www.pchand.si/kombinacija-zivahnega-oblikovanja-in-prvovrstne-tehnologije-monitor-aoc-q27t1



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več