Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

17.06.2020      18:00
Philips zeleni monitorji

Novi monitor Philips 272B1G
za okolju prijaznejši in učinkovitejši delovni dan

Zeleni monitor Philips 272B1GZeleni monitor Philips 272B1G

Philips predstavlja nov monitor 272B1G polne visoke ločljivosti, zasnovan za optimalno udobje in produktivnost, z zmanjšanim vplivom na okolje.

Ta 27-palčni (68,6 cm) LCD monitor je izboljšana različica lanskega zelenega monitorja, Philips 241B7QGJ, ki je tako najboljša možna izbira po lanskem 24-palčnem modelu. Novi model ponuja okolju zavednim strokovnjakom vrsto inovativnih orodij za povečanje učinkovitosti pri delu, ob hkratnem spoštovanju okolja. 272B1G omogoča občutno varčevanje z energijo tudi s široko paleto visoko-zmogljivih in inteligentnih ergonomskih funkcij, vključno z IPS tehnologijo, načinom LowBlue in stojalom Smart Ergo Base.

To je najboljša izbira za ekološko zavedne strokovnjake, ki iščejo izjemno energetsko učinkovita orodja z briljantnimi zmogljivostmi, saj monitor izpolnjujejo najnovejše standarde za energetsko učinkovitost, kot je certifikat Energy Star 8.0.

Monitor Philips 272B1G podpira Philipsovo dolgoletno zavezanost trajnosti in okolju. Zasnovan je posebej za čim manjši možni vpliv na okolje. V skladu s standardi RoHS je ta okolju prijazen monitor popolnoma brez snovi, kot so svinec, živo srebro ali delci PVC/BFR. Poleg tega je mogoče vse plastične in kovinske dele ohišja ter embalažni materiali popolnoma reciklirati.

Zelena je nova pot

Z združevanjem nove energijsko učinkovite zasnove z množico energijsko varčnih tehnologij, Philips 272B1G predstavlja nov vrhunec trajnostne produktivnosti.

Med tehnologijami, ki pomagajo monitorju Philips 272B1G pri prehodu v višji energetski razred, hkrati pa zagotavlja odlične zmogljivosti, PowerSensor prek neškodljivih infrardečih signalov zazna odsotnost uporabnika in samodejno zmanjša svetlost monitorja, kar zniža stroške energije za do 70 odstotkov. Monitor ima tudi tehnologijo LightSensor, ki prilagodi svetlost slike, odvisno od svetlobnih pogojev v prostoru, in možnost Zero Power, ki ustavi latentno porabo energije s preprostim pritiskom na priročnim stikalo za popolni izklop. A monitor gre še korak dlje. Zahvaljujoč svoji novi energijsko učinkoviti funkciji Philips 272B1G uporablja novo tehnologijo LED osvetlitve ozadja, ki ohranja svetlost in barvo z znatno manj energije. Energetski razred A++ še dodatno poudarja energijsko učinkovitost modela.

Za popolno varčevanje z energijo je Philips Monitors dodal stikalo za nično porabo energije. S pritiskom 0-vatnega fizičnega stikala (priročno nameščen na zadnji strani zaslona) je monitor popolnoma izključen iz izmeničnega toka. To ima za posledico nično porabe energije, kar še bolj zmanjšuje vaš ogljični odtis.

Popolna kombinacija trajnosti in visokih zmogljivosti

Philips 272B1G predstavlja novo generacijo vrhunskih energetsko učinkovitih delovnih orodij, ki jih zahtevajo sodobni strokovnjaki s posebno skrbnostjo do okolja. Njegova izjemno energijsko učinkovita zasnova resnično zagotavlja visoko produktivnost in visoke zmogljivosti ter je odziv na potrebo, da se industrija še naprej razvija tudi v spreminjajočih se časih.

Philips 272B1G odlikuje zaslon polne visoke ločljivosti 1920 x 1080 in IPS tehnologija, ki ponuja izjemno žive in jasne slike, v katerih lahko uživate iz skoraj katerega koli zornega kota. IPS paneli so odlična izbira tudi za profesionalce, ki zahtevajo barvno natančnost in konstantno svetlost ves čas. Poleg tega Adaptive-Sync zagotavlja brezhibno kakovost videa.

S tako široko paleto funkcij, ta monitor ne omogoča le večje produktivnosti, ampak tudi vžge iskre opolnomočenja. Profesionalni uporabniki bodo imeli močan, učinkovit in izjemen monitor, ki bo izpolnjeval njihove nove potrebe, ki izhajajo iz preobrazbe v delovni dan, s katerimi se soočamo.

Poleg tega utrujenost oči, ki jo povzročajo številne ure za računalnikom, ni problem pri Philipsu 272B1G, saj je opremljen z glavnimi ergonomskimi funkcijami za večje udobje uporabnika. Način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue mode) in tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) prispevata k lažji delovni izkušnji, popolnoma prilagodljivo stojalo SmartErgo pa uporabnikom omogoča, da monitor postavijo v optimalen položaj za največje udobje in tako olajšajo fizične napetosti dolgega delovnega dne.

Monitor Philips 272B1G je že na voljo od junija 2020 po priporočeni prodajni ceni 229 €.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philips monitorjev:
PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si

Povezave:Philips, Pchand

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Europol »razbil« šifrirano komunikacijsko omr... 2
krmark9  |  Tudi manj lepega je enkrat konec in prav...
Microsoft z orodjem za obnovitev izbrisanih d... 1
samos  |  Saj, ampak kot vedno pri takih programih...
Prihaja (skoraj) brezgotovinska družba 2
samos  |  Saj to je cilj, to se dela že čep čas, v...
Prihaja (skoraj) brezgotovinska družba 2
Mladen Stariha  |  Mnenja sem, da bi morali gotovinsko plač...
Europol »razbil« šifrirano komunikacijsko omr... 2
slo81a  |  Vsega lepega je enkrat konec.