Računalništvo, telefonija
09.05.2012 11:08
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav

Priznani svetovni proizvajalec varnostnih rešitev Panda Security je danes predstavil novo generacijo varnostne programske opreme iz oblaka Panda Cloud Office Protection 6.0. Gre za edino varnostno rešitev kot storitev iz oblaka, ki nudi tudi tehnologije nadzora naprav, s katerimi preprečuje širjenje škodljivih kod prek nepravilne rabe zunanjih naprav. Nova funkcija Malware Freezer pa morebitne škodljive kode obdrži v karanteni do tedna dni.
Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav
Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav

Panda Cloud Office Protection 6.0

je varnostna rešitev, ki deluje kot storitev iz računalniškega oblaka. Računalnike, prenosnike in strežnike ščiti pred vsemi vrstami groženj, upravitelj IT v podjetju pa lahko z njo upravlja od koder koli in kadar koli.

Infrastruktura Panda Cloud Office Protection v celoti gostuje v oblaku, s čimer odpravlja težave z obvladovanjem večjega števila mobilnih uporabnikov in strojne opreme, ki jih poznamo iz varnostnega modela odjemalec-strežnik. Kot je to že v navadi, lahko rešitve Panda upravitelji na naprave namestijo tudi na daljavo, dodatno pa je poenostavljeno tudi upravljanje z večjim številom uporabnikov in naprav, saj rešitev uporablja različne varnostne politike in napredne nastavitve zaščite. Nova različica varnostne programske opreme, kot storitve gostuje na Microsoftovi platformi računalništva v oblaku Windows Azure, ki jo odlikujejo visoka razpoložljivost, skalabilnost ter zanesljivo delovanje.

Panda Security z rešitvijo Panda Cloud Office Protection 6.0 uporabnikom in podjetjem omogoča, da bolje poskrbijo za nadzor nad zunanjimi napravami, ki se priključujejo na računalnike. Produktivnost zaposlenih in varnostni nivo je mogoče izboljšati z varnostnimi politikami, ki zunanjim napravam, kot so USB-pomnilniki, digitalni fotoaparati, DVD-pogoni in druge, vsilijo zgolj bralni dostop do podatkov ter tako preprečijo morebitno širjenje okužb s teh naprav.

Nova različica premore tudi modul Malware Freezer, ki »zamrzne« vse potencialno škodljive kode in jih za teden dni preseli v karanteno. Tako dodatno pripomore k stabilnosti sistema, saj odpravi tudi t. i. napačna odkritja virusov. Ko sistem kolektivne inteligence, ki so ga razvili PandaLabs, preveri kodo za morebitnimi nevarnostmi, se uporabniku datoteke obnovijo na prvotno mesto.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več