Računalništvo, telefonija
04.05.2016 18:01

Deli z drugimi:

Share

Novi Philipsov 43-palčni monitor prinaša ločljivost 4K UHD in hkraten ogled štirih virov slike

MMD, vodilni proizvajalec in licenčni partner blagovne znamke računalniških monitorjev Philips, je predstavil nov monitor z ločljivostjo 4K Ultra HD. Z diagonalo 43 palcev je novi monitor največji v družini, tako kot njegovi brati pa postreže z izjemno uporabniško izkušnjo, saj prikaže tudi najmanjše podrobnosti, zahtevnim uporabnikom pa nudi kar največjo delovno površino. Funkcija MultiView 4K uporabniku omogoča, da na zaslonu hkrati prikaže kar sliko iz štirih različnih virov.
Velika slika z vsemi najmanjšimi podrobnostmi - 43" Philips BDM4350UC UltraClear 4K UHD  IPS zaslon
Velika slika z vsemi najmanjšimi podrobnostmi - 43" Philips BDM4350UC UltraClear 4K UHD IPS zaslon

• Največji Philipsov monitor z ločljivostjo 4K UHD

• Ločljivost UltraClear 4K UHD z izjemno natančnim prikazom podrobnosti

• Funkcija MultiView 4K za prikaz štirih virov slike na zaslonu

Dodatna produktivnost
Novi monitor Philips BDM4350UC ima vgrajeno matriko, ki sliko prikazuje v ultra visoki ločljivosti 4K UHD. Ločljivost 3840 x 2160 pik prikaže štirikrat več podrobnosti kot polna visoka ločljivost (Full HD), zato slike in grafike dobesedno oživijo. Inženirji lahko v svojih CAD-aplikacijah izkoristijo večje povečave in se lažje prepričajo v vseh podrobnostih načrtov. Tudi znanstveni in geografski posnetki so bolj čisti, medtem kot finančni strokovnjaki na zaslonu lahko pregledujejo bistveno več informacij v velikih tabelah. Vsi kreativni profesionalci bodo cenili tako razkošno odmerjeno delovno površino kot ultra natančen prikaz podrobnosti, ki ga zmore ta monitor.

Razkošje prostora: 43-palčno namizje
“Najnovejši 4K-monitor priča o prizadevanjih podjetij Philips in MMD, da uporabniku ponudita kar najboljšo uporabniško izkušnjo in omogočita visoko produktivnost. Ta 43-palčni monitor z brilijantno sliko ultra visoke ločljivosti ponuja izjemno delovno površino,” komentira Albert Ulfman, produktni vodja za monitorje Philips v podjetju MMD. Ne glede na to, ali monitor uporablja en sam uporabnik ali pa je več uporabnikov zbranih za njegovo delovno mizo – vsak izmed njih ima odličen pogled na zaslon. Vgrajena matrika zagotavlja širok vidni kot, zato so barve in druge podrobnosti videti odlično ne glede na to, s kakšnega kota gledamo na monitor. Ultra tanek rob zaslona omogoča tudi postavitev dveh 43-palčnih monitorjev enega ob drugem, s čimer lahko ustvarimo široko panoramo, pri čemer fizični rob zaslona ne bo moteč.

Tehnologija MultiView za ločljivost 4K
Diagonala 43 palcev v ločljivosti 4K UHD nudi ogromno delovno površino, uporabnik zlahka postavi več oken in aplikacij eno ob drugega. Sočasnemu ogledu in prikazu informacij iz več virov pa je namenjena tehnologija MultiView, ki v primeru tega monitorja omogoča hkraten prikaz slike iz kar štirih različnih virov slike v ločljivosti Full HD. Funkcija slike-ob-sliki (PbP) bo najpogosteje uporabljana za prikaz podatkov v različnih nadzornih centrih, npr. v centrih, kjer skrbijo za nadzor prometa, varnosti ali vremena. Na monitor lahko uporabnik priklopi sliko štirih različnih kamer. V primeru pisarniške rabe pa lahko sliko na monitor hkrati pošiljajo štirje prenosniki, kar močno olajša sestanke, kjer vsebine prikazuje večje število ljudi. Spet drugi uporabniki imajo raje zabavo kot delo, njim je namenjena funkcija slika-v-sliki (PiP), ki na delovnem namizju prikazuje sliko drugega vira – npr. sliko iz video predvajalnika ali tv-sprejemnika medtem ko uporabnik dela na računalniku.

Nadgrajena povezljivost
Vmesnikov za prikaz slike monitorju resnično ne manjka, saj premore več vmesnikov HDMI ter vmesnika DisplayPort in MHL preko katerega lahko sprejema tudi sliko z mobilnih naprav (te hkrati tudi polni). Novi 43-palčni 4K Ultra HD monitor je opremljen še z vmesniki Super-speed USB 3.0 (ki so okoli 10-krat hitrejši od USB 2.0), vse z namenom, da uporabniku zagotovi ogled vsebin v ultra visoki ločljivosti ob osveževanju 60 Hz.

Novi 43-palčni Philips BDM4350UC bo naprodaj v sredini maja po ceni od 699,00 € (brez DDV-ja).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več