Računalništvo, telefonija
10.01.2017 10:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

A4 posebnež, ki tiska tudi A3

A4 posebnež, ki tiska tudi A3
A4 posebnež, ki tiska tudi A3

Podjetje Secop d.o.o. predstavlja novo črno-belo multifunkcijsko napravo Ricoh MP 305+ SPF. Gre za posebneža, ki zmore, kljub temu, da je velikosti A4 tiskalnikov, natisniti tudi dokumente do velikosti A3. Primeren je za majhne pisarne in vse tiste, ki ne želite, da vam vaša multifunkcijska naprava zavzame preveč prostora. MP 305+ SPF lahko postavite kar na svojo mizo.

S hitrostjo tiskanja 30 strani na minuto gre za zmogljivo napravo, pri kateri boste lahko z enim tonerjem natisnili okoli 9000 strani. Predalnik za papir lahko sprejme 760 listov, kar pomeni, da je primeren tudi za tisk večjega števila dokumentov.

Napravo upravljate s pomočjo 10.1 palčnega zaslona (25.65 cm), ki je uporabniku zelo prijazen. Zaradi svoje funkcionalnosti in vitkih dimenzij je primeren npr. tudi za knjižnice, trafike, kioske in ostala okolja kjer je prostor dobrina. Delovanje naprave je optimizirano do te mere, da ne moti delovnih procesov, za kar poskrbi funkcija tihega (in upočasnjenega) tiskanja.

Tok dokumentov si lahko organizirate sami, tako da bo po meri vaše organizacije. Skenirane in kopirane dokumente lahko z napravo shranite direktno v oblak, ki zmore sočasno hraniti do 3000 dokumentov. Naprava je povezljiva tudi z drugimi oblačnimi storitvami kot sta Google Drive in Dropbox, svoje dokumente pa lahko z naprave shranjujete tudi na zunanje medije tipa USB in pomnilne kartice.

Ricoh MP 305+ SPF sledi trendom tudi na okoljevarstvenem področju, za kar ima že kar nekaj nagrad in priznanj, med drugim tudi EPEAT zlati certifikat in ENERGY STAR. Še več lahko z napravo privarčujete tako, da nastavite samodejen izklop ob določeni uri, na primer, ko zapustite pisarno.

Ob nakupu naprave Ricoh MP 305+ SPF, vam podjetje Secop d.o.o. ponuja tudi program Power PDF, enega najboljših programov za obdelavo PDF dokumentov, po akcijski ceni 95,00 € (brez DDV). S pomočjo programa lahko:

  • pretvorite PDF dokument v skoraj kateri koli drugi razširjen format,
  • natisnete PDF dokumente točno takšne kot so, brez odstopanj,
  • brez težav se povežete tudi z drugimi dokumentnimi sistemi (dobra kompatibilnost),
  • brez težav vzpostavite sistem med skupinami in pisarnami.

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Secop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Secop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SECOP d.o.o. - Celovite rešitve za delo z dokumenti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Secop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več