Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

09.01.2019      7:03
Monitroji

Novi Samsung monitorji

Samsung ponuja minimalističen Space Monitor za sodobne delovne prostore, izjemno širok 123 centimetrski monitor CRG9 za doživeto igranje iger in tanek 4K UHD ukrivljen monitor za ustvarjalce vsebin

Samsung Electronics Co., Ltd. je napovedal tri nove monitorje: moderen in minimalističen Space Monitor, CRG9 - zasnovan za neprimerljivo doživeto igranje iger, in UR59C, osupljiv 4K UHD ukrivljeni monitor, ki je idealen za ustvarjalce vsebin. Vsi monitorji ponujajo najnovejšo tehnologijo, od izjemno širokega zaslona in realističnih barv, za bolj doživeto igranje iger, do modelov, ki varčujejo s prostorom, za večjo produktivnost.

»Najnovejša linija Samsung monitorjev je izjemno vsestranska in dokazuje našo zavezanost k  inovacijam in ohranjanju vodilnega položaja v kategoriji. Monitorji odražajo našo strategijo – s ponudbo omogočiti, da lahko izberete tisto, kar si želite - lepe, delovne naprave, ki vas navdihnejo, da naredite več,« je povedal Seog-gi Kim izvršni podpredsednik poslovne enote visual display pri Samsung Electronics.

Space Monitor: Moderen, minimalističen in prilagodljiv dizajn

Samsung Space Monitor s svojo elegantno obliko in funkcionalnostjo omogoča, da se uporabniki osredotočajo na tisto, kar je na zaslonu, in ne na njegovo okolico. Njegova edinstvena rešitev za varčevanje s prostorom, minimalističen integrirani nosilec, se pritrdi na mizo in tako sprosti prostor za delo za optimalno produktivnost uporabnika. Samsung Space Monitor je enostaven za nastavljanje in prilagajanje; ko ga ne uporabljate, pa ga lahko preprosto potisnete nazaj ob steno. Samsung Space Monitor, z enostavnim ergonomskim prilagajanjem, dostopom do priklopov in diskretnim sistemom upravljanja  kablov, izboljša postavitev in funkcionalnost vsakega delovnega prostora.

Space Monitor je poleg estetike izjemno zmogljiv in obogaten s številnimi funkcijami. 67,5 centimetrski model ponuja ločljivost QHD z neverjetno podrobno in ostro sliko, medtem ko 80 centimetrski model predstavlja vsebino v 4K UHD.

Space Monitor uporabnikom ponuja edinstven nosilec, ki se lahko skrije v zadnji del  tankega okvirja monitorja. Med uporabo lahko Space Monitor enostavno nagnete ali odmaknete od stene. Lahko se tudi spusti do delovne površine, Samsung Zero Height nastavljivo stojalo zagotavlja popolno nastavljivost za različne načine ogledov. Stojalo pa ne omogoča le bolj udobnega spremljanja zaslona, z integriranim napajalnim in DDMI kablom, ki poteka skozi nosilec, odpravlja težave pri upravljanju s kabli ter zagotavlja čist in prilagodljiv videz.

CRG9 123 centimetrski igričarski Monitor: Super ultra-širok zaslon z dvojno ločljivostjo QHD

CRG9 je prvi izjemno širok monitor za igranje iger z visoko ločljivostjo na svetu z razmerjem stranic 32:9. Ponuja 120 Hz hitrost osveževanja, s hitrim 4 ms odzivnim časom na 123 centimetrskem zaslonu, ki zmanjša zaostanek slike in zamegljenost gibanja za igranje iger hitrega tempa brez napora. Zasnovan za vrhunsko igralsko izkušnjo, monitor vsebuje AMD Radeon FreeSync ™ 2 HDR tehnologijo, ki zmanjšuje trzljaje, trganje zaslona in vhodno zakasnitev, s katero zagotovi najboljšo možno hitrost menjave slik in  gladko igralno izkušnjo.

Na CRG9, z dvojno ločljivostjo QHD (5120x1440) in HDR10 z najvišjo možno osvetljenostjo 1,000 nitov, ki prikazuje najbolj prefinjene podrobnosti v najsvetlejših in najtemnejših delih slike, vsebina resnično postane realistična. HDR10 zagotavlja izjemno lokalno zatemnitev, visoko kontrastni HDR pa ponuja napredne spektakularne poudarke, ki niso na voljo pri monitorjih brez HDR-ja. Monitor odlikuje tudi revolucionarna Samsung tehnologija Quantum dot, z izjemno široko paleto natančne reprodukcije barv, 1800 mm ukrivljenost zaslona ter izjemno široko vidno polje za popolno vidljivost.

Enakovreden dvema 67,5 centimetrskima QHD 16:9 monitorjema, nameščenima enemu ob drugem, Super ultra širok zaslon 32:9 zagotavlja tudi vrhunsko večopravilnost, ki jo podpira funkcija PBP (Picture-by-Picture), ki omogoča predvajanje dveh video virov na istem zaslonu. CRG9 vključuje en HDMI vhod, dva vhoda za zaslon, možnosti USB 3.0 in povezljivost slušalk. Samsung je CRG9 oblikoval tudi z manjšim stojalom  za udobje in prilagodljivost v prostoru vsakega igralca.

Monitor UR59C 80 cm: Prvi 80 centimetrski zakrivljeni 4K UHD zaslon na svetu, zasnovan za ustvarjalce vsebin

Nov UR59C 80 centimetrski monitor, z ukrivljenim UHD zaslonom z razmerjem kontrasta 2500:1 in polno ločljivostjo 3840x2160 4K UHD s podporo vse do milijarde barv, je idealen za ustvarjalce vsebin, ki iščejo vsestranskost in zmogljivost. 1500R ukrivljenost zagotavlja resnično poglobljeno doživetje, ki sije pri ustvarjanju vsebin in umetnin, gledanju videoposnetkov ali igranju, ob tem pa zmanjšuje obremenitev oči, ki jo zaznavamo pri dolgotrajni uporabi tradicionalnih monitorjev.

UR59C je na voljo v temnomodro sivi barvi, ima super-tanek dizajn z le 6,7 mm globine in tkaninasto teksturo ohišja. zaslon brez okvirja je pritrjen na vitko, a trdno V-slim kovinsko stojalo z dvokrako osnovo, v kateri so skriti kabli in tako zmanjšuje njihovo vidnost v delovnem prostoru.

Oglejte si vse tri monitorje na Samsung CES stojnici #15006 v kongresnem centru v Las Vegasu od 8. do 11. januarja 2019.

Za več informacij o novih Samsung monitorjih obiščite: http://displaysolutions.samsung.com/ces2019.

Zaupaš glasovnim asistentom kot sta Googlov asistent ali Amazonova Alexa?

Tu je prvi seznam naprav, ki naj bi prejele n... 1
Andre Frass  |  Motorola moto x4 je odličen nakup
T-2 v nakup zemljišča v Spodnji Šiški 1
Andre Frass  |  Potem pa bo spet stecaj, enkrat že viden...