Računalništvo, telefonija
09.10.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi super tihi laserski projektorji

.. Vsi vemo, kako moteče zna biti, ko med predstavitvijo v sejni sobi ali v predavalnici »brni« projektor, ki moti tako koncentracijo predavatelja kot vseh ostalih prisotnih. No, temu se lahko odslej izognete ..
Novi super tihi laserski projektorji
Novi super tihi laserski projektorji

Projektorji so nepogrešljiv kos opreme, ko govorimo o sejnih sobah ali predavalnicah. Izbiramo lahko med pestro paleto projektorjev, ki jih najdemo na trgu – odvisno od tega, kako zahteven uporabnik smo. Če želimo visoko zmogljiv projektor, ki je hkrati izjemno tih, imajo v podjetju NEC rešitev. Serija PA je namreč prav to, kar iščete.

Zmogljivi laserski projektorji za najzahtevnejše

Pri napravah z oznakami PA1004UL in PA804UL gre za edine laserske projektorje na svetu brez filtrov, ki uporabljajo LCD tehnologijo. Omenjena serija laserskih projektorjev NEC je odporna na prah in izredno tiha. Projektor, kot rečeno, nima filtrov, ki jih imajo običajno LCD projektorji. Ker potrebuje manj vzdrževanja, se s tem izognete tudi dodatnim stroškom.

Več zaslonov

Projektor lahko hkrati prikazuje več zaslonov, opremljen pa je tudi z več digitalnimi vhodi in izhodi, s pomočjo katerih lahko skupaj povežemo več projektorjev. Vrhunske funkcije ustvarijo čudovito 4K UHD sliko z uporabo štirih projektorjev in različnih konfiguracij, kot sta slika v sliki ali slika poleg slike.

Serija PA se ponaša tudi z geometrijsko korekcijo projiciranja slike na neravnih površinah. Prav tako pa opravi popravek slike glede na barvo stene, na katero projicira sliko.

Prilagodljive možnosti namestitve

Možnosti namestitve so zelo prilagodljive s 360-stopinjskim pozicioniranjem v katero koli smer. Projektor je namreč mogoče namestiti pod katerim koli kotom. Prosto ga lahko vrtite za 360 stopinj, usmerite ga lahko navzgor, navzdol ali vstran – odvisno od namestitvenih zahtev.

Tih kot miška

Edinstveni hladilni sistem ne pomeni le boljših zmogljivosti, ampak tudi zmanjša hrup ventilatorja. Z 28 do 32 dB v načinu Eco je ta projektor tih kot miška. Tudi na zelo tihi predstavitvi ali sestanku v sejni sobi ali učilnici boste prisotnost projektorja komajda opazili.

Programska oprema, ki ji ni para

Kadar projicirane slike prikazujemo drugo ob drugi, lahko pri običajnih projektorjih neusklajenost barv in svetlosti postane zelo očitna ali celo moteča. Ročno prilagajanje posameznih projektorjev ni enostavno, vendar pri PA1004UL in PA804UL programska oprema ProAsist to opravi sama, tako da doseže homogeno sliko. ProAsist upravlja nastavitve za enakomernost barv, nadzor leč in še več.

Nova generacija funkcije za izboljšanje kontrasta slike podpira vhodne signale 4K (60 HZ) in ponuja sliko visoke ločljivosti ter povečan kontrast na robovih.

Vhodna terminala HDMI in HDBaseT podpirata video do 4K (60 HZ) za prikaz posnetkov ultra visoke ločljivosti.

Poenostavite nastavitve z omenjenim HDBaseT, ki je optimiziran za video aplikacije in podpira Full HD video, avdio, Ethernet … Z enim samim kablom, ki je lahko dolg do 100 metrov.

Med širokim naborom vhodov serije projektorjev PA najdemo HDMI s HDCP in DisplayPort s HDCP za povezavo z viri visoke ločljivosti, kot so predvajalniki Blu-ray, kabelski in satelitski sprejemniki ter osebni računalniki.

Projektor je pred nezaželenim dostopom možno zaščititi s kodo PIN, omogočeno pa je tudi zaklepanje nadzorne plošče in podobno. Tako vam tudi za varnost ne bo treba pretirano skrbeti.

Več najdete na www.acord-92.si


V času promocije od 1.10. do 31.12. ob nakupu laserskih projektorjev NEC PA804UL/PA1004UL prejmete GRATIS podaljšano garancijo 5 let/10.000 ur.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več