Računalništvo, telefonija
06.06.2016 14:23

Deli z drugimi:

Share

Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij

Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij
Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij

Epsonov novi tiskalnik SureColor SC-P20000 je s strani Evropskega združenja za digitalni tisk European Digital Press Association (EDP) prejel nagrado za najboljši tiskalnik fotografij. Nagrado so predstavniki podjetja prejeli danes na sejmu drupa v Düsseldorfu. Združenje EDP nagrade podeljuje najbolj inovativnim novim izdelkom in rešitvam s področja digitalnega tiska.

SureColor SC-P20000

Epson je tiskalnik SC-P20000, sposoben tiska na medij širine 64 palcev (162,6 cm), predstavilo januarja letos. Tiskalnik velikega formata ponuja visoke hitrosti tiskanja v kombinaciji z vrhunsko fotografsko kakovostjo in je kot tak idealna izbira za podjetja, ki se komercialno ukvarjajo z digitalnim tiskom, kopirnice, fotografske laboratorije ter naprednejše trgovine s fotografskim materialom. Naprava predstavlja cenovno učinkovito rešitev za podjetja, ki želijo sama izdelati različne visokokakovostne fotografije, materiale za prodajna mesta, notranje in zunanje transparente, izdelke za razstave ter druge izdelke, ki jih lahko ustvari digitalni tisk.

Tiskalnik ima vgrajeno tiskalniško glavo Epson PrecisionCore MicroTFP, ki zagotavlja izjemno natančen tisk v ločljivosti do 2400 x 1200 dpi. Robustna zasnova tiskalnika premore kombinacijo vrste inovativnih tehnologij in funkcij, kot so visoko natančen podajalnik medijev, novo razvit sistem optično podprte stabilizacije podajanja papirja ter induktivni sistem upravljanja valjčkov, ki skrbijo za pot medijev skozi tiskalnik.

Kristin Saus-Opuszynski, vodja poslovanja za evropske trge v družbi Epson Europe je povedala: “Tiskalnik združuje visoke hitrosti tiskanja z visoko kakovostjo tiska, ki jo Epsonove stranke pričakujejo, vrsta novih funkcij pa še izboljša uporabnost tiskalnika. Nagrada združenja EDP tiskalniku SC-P20000 je priznanje, da naše inovacije delajo razliko na področju digitalnega tiska, nanjo smo izjemno ponosni.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18