Računalništvo, telefonija
23.03.2018 17:00

Deli z drugimi:

Share

Novo! Robotski sesalniki ILIFE!

Novo! Robotski sesalniki ILIFE!
Novo! Robotski sesalniki ILIFE!

Predstavljamo vam novost na našem tržišču in sicer robotske sesalnike ILIFE. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj razlogov, zakaj izbrati robotski sesalnik ILIFE namesto konkurenčnih dražjih znamk. Pa začnimo na začetku. Robotski sesalniki ILIFE se razvrščajo v dve seriji in sicer na serijo V, kjer sta na voljo robotska sesalnika V3s Pro in V5s Pro. Naslednja je serija A, kjer sta na voljo modela A4s in A6.

Prednosti robotskih sesalnikov ILIFE so naslednje: Vsi robotski sesalniki ILIFE imajo v kompletu dodan daljinski upravljalnik, tako da lahko pri vseh 4 modelih nastavite želeni čas čiščenja. Robotski sesalniki ILIFE so opremljeni z motorji vodilnega japonskega proizvajalca Nidec, kar jamči za vrhunsko kvaliteto in dolgo vzdržljivost. Prav vsi robotski sesalniki ILIFE so tudi izjemno tihi, saj v navadnem načinu čiščenja le redko presežejo 65 dB.

Poleg tega so vsi robotski sesalniki ILIFE opremljeni s HEPA filtri, kar jih naredi primerne tudi za ljudi, ki so še posebej občutljivi na prah in ostale delce, ki krožijo po vašem stanovanju. Vsi robotski sesalniki ILIFE imajo na voljo več načinov čiščenja, tako da boste lahko vedno izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza.

Robotski sesalnik ILIFE V3s Pro je namenjen predvsem lastnikom domačih hišnih ljubljenčkov, saj je opremljen samo z sesalno odprtino, kar pomeni, da se dlaka ne bo zapletala v krtačo. S tem dosežemo večjo učinkovitost čiščenja.

Drugi v seriji je robotski sesalnik ILIFE V5s Pro, ki ga odlikuje tudi možnost vlažnega brisanja tal, tako da bo pospravil tudi za umazanimi tačkami. Poleg tega ima na voljo način MAX, kar pomeni, da lahko sesalno moč iz 550Pa povečate na kar 1000Pa.

Prvi v seriji A je robotski sesalnik ILIFE A4s, katerega glavni odliki sta velik košek za smeti, ki meri 0.45L ter odlična baterija, ki omogoča sesanje do 120 minut pri čem lahko doseže do 200 kvadratnih metrov veliko površino.

Najnaprednejši med robotskimi sesalniki ILIFE je model A6, ki je opremljen z najnovejšim sistemom druge generacije CyclonePower, ki dosega vrhunske rezultate čiščenja. Robotski sesalnik ILIFE A6 dosega sesalno moč kar do 1000Pa. Tako da bo brez problema opravil tudi s preprogami in tepihi. V kompletu je vključen tudi virtualni zid, ki bo še dodatno olajšal čiščenje vašega stanovanja.

Robotski sesalniki ILIFE so že na voljo po akcijskih cenah pri vašem najljubšem spletnem trgovcu Mimovrste.com!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več