Računalništvo, telefonija
23.03.2018 17:00

Deli z drugimi:

Share

Novo! Robotski sesalniki ILIFE!

Novo! Robotski sesalniki ILIFE!
Novo! Robotski sesalniki ILIFE!

Predstavljamo vam novost na našem tržišču in sicer robotske sesalnike ILIFE. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj razlogov, zakaj izbrati robotski sesalnik ILIFE namesto konkurenčnih dražjih znamk. Pa začnimo na začetku. Robotski sesalniki ILIFE se razvrščajo v dve seriji in sicer na serijo V, kjer sta na voljo robotska sesalnika V3s Pro in V5s Pro. Naslednja je serija A, kjer sta na voljo modela A4s in A6.

Prednosti robotskih sesalnikov ILIFE so naslednje: Vsi robotski sesalniki ILIFE imajo v kompletu dodan daljinski upravljalnik, tako da lahko pri vseh 4 modelih nastavite želeni čas čiščenja. Robotski sesalniki ILIFE so opremljeni z motorji vodilnega japonskega proizvajalca Nidec, kar jamči za vrhunsko kvaliteto in dolgo vzdržljivost. Prav vsi robotski sesalniki ILIFE so tudi izjemno tihi, saj v navadnem načinu čiščenja le redko presežejo 65 dB.

Poleg tega so vsi robotski sesalniki ILIFE opremljeni s HEPA filtri, kar jih naredi primerne tudi za ljudi, ki so še posebej občutljivi na prah in ostale delce, ki krožijo po vašem stanovanju. Vsi robotski sesalniki ILIFE imajo na voljo več načinov čiščenja, tako da boste lahko vedno izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza.

Robotski sesalnik ILIFE V3s Pro je namenjen predvsem lastnikom domačih hišnih ljubljenčkov, saj je opremljen samo z sesalno odprtino, kar pomeni, da se dlaka ne bo zapletala v krtačo. S tem dosežemo večjo učinkovitost čiščenja.

Drugi v seriji je robotski sesalnik ILIFE V5s Pro, ki ga odlikuje tudi možnost vlažnega brisanja tal, tako da bo pospravil tudi za umazanimi tačkami. Poleg tega ima na voljo način MAX, kar pomeni, da lahko sesalno moč iz 550Pa povečate na kar 1000Pa.

Prvi v seriji A je robotski sesalnik ILIFE A4s, katerega glavni odliki sta velik košek za smeti, ki meri 0.45L ter odlična baterija, ki omogoča sesanje do 120 minut pri čem lahko doseže do 200 kvadratnih metrov veliko površino.

Najnaprednejši med robotskimi sesalniki ILIFE je model A6, ki je opremljen z najnovejšim sistemom druge generacije CyclonePower, ki dosega vrhunske rezultate čiščenja. Robotski sesalnik ILIFE A6 dosega sesalno moč kar do 1000Pa. Tako da bo brez problema opravil tudi s preprogami in tepihi. V kompletu je vključen tudi virtualni zid, ki bo še dodatno olajšal čiščenje vašega stanovanja.

Robotski sesalniki ILIFE so že na voljo po akcijskih cenah pri vašem najljubšem spletnem trgovcu Mimovrste.com!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več