Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

04.09.2019      13:24
Telekom Slovenije

Novost na slovenskem trgu: naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko odslej gigabajte delijo z drugimi uporabniki

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko odslej gigabajte, ki jih imajo v svojem paketu, tudi delijo z drugimi uporabnikiNaročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko odslej gigabajte, ki jih imajo v svojem paketu, tudi delijo z drugimi uporabniki

Telekom Slovenije kot edini slovenski operater svojim naročnikom izbranih mobilnih paketov odslej omogoča, da lahko gigabajte oz. prenos podatkov, ki jih imajo vključene v svojem paketu, tudi delijo oz. podarijo drugim uporabnikom. Edini pogoj pri tem je, da je prejemnik gigabajtov naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi. Uporabnik lahko dodatne gigabajte porabi v mesecu, v katerem jih je prejel.

Mobilni paketi Naj uporabnikom zagotavljajo brezskrbno brskanje po spletu, v mesečno naročnino pa imajo vključenih 2 GB (Naj A), 70 GB (paket Naj B) ali 140 GB (paket Naj C) prenosa podatkov. V primeru, ko uporabniki vključenih količin ne porabijo v celoti, jim Telekom Slovenije odslej omogoča, da gigabajte, ki jih v posameznem mesecu ne potrebujejo, enostavno podarijo svojim prijateljem ali bližnjim. Prenos gigabajtov je mogoč za količine, ki so v paketu na voljo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki lahko drugemu uporabniku hkrati prenesejo 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB, in sicer tudi večkrat v mesecu, če jim to dopušča stanje neporabljenega prenosa podatkov. Velja za zasebne ali poslovne uporabnike.

Kako deljenje gigabajtov poteka?

Naročniki gibajte podarijo zelo preprosto, in sicer tako, da na številko 1918 pošljejo SMS s ključno besedo: DELIM količina podatkov ter navedejo številko uporabnika, ki bo gigabajte prejel (primer: DELIM 1GB 041700700). Naročniki s povratnim sporočilom delitev podatkov potrdijo: DELIM DA ter tako omogočijo, da lahko prične gigabajte uporabljati drug uporabnik. Prenos gigabajtov lahko naročniki uredijo tudi prek Mojega Telekoma.

Naročnik lahko podari gigabajte, ki jih ima vključene v naročnino paketa (in ne dodatnega zakupa), storitev pa je na voljo brezplačno. Gigabajte lahko drugemu uporabniku prenesejo naročniki izbranih mobilnih paketov Telekoma Slovenje (zasebni in poslovni), medtem ko lahko uporabniki Mobi gigabajte le prejemajo.

Naročniški paketi, ki lahko delijo gigabajte: Naj (A, B, C), Doma, Dostopni (A, B, C), Neodvisni (A in B), Platinum (A in B), Za dva, Vse dobro, Gluhi A, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri Svet, Modri poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket.

Naročniški paketi, ki lahko gigabajte prejmejo: Naj (A, B,C), Doma, Dostopni (A, B,C, Start), Neodvisni (A in B), Platinum (A in B), Za dva, Vse dobro, Gluhi A, Paket SOS-plus, Osnovni paket, Enotni Paket, Družinski bonus, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri Svet, Modri poslovni paket, Poslovni paket mobitel in internet, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket.

Dodatna ugodnost: 5 evrov nižja mesečna naročnina na paket Naj C

Ob tem so v Telekomu Slovenije pripravili še eno ugodnost: vsi (tako novi kot obstoječi naročniki drugih mobilnih paketov Telekoma Slovenije), ki bodo v akcijskem obdobju med 3. septembrom in 31. oktobrom prešli na mobilni paket Naj C, ki vključuje 140 GB prenosa podatkov, bodo imeli popust na naročnino v višini 5 evrov mesečno, dokler bodo naročniki paketa. Naročniki, ki v skupni račun povežejo mobilne pakete Naj in fiksne pakete NEO, pa z ugodnostjo Poveži in prihrani prejmejo še dodaten popust na mesečno naročnino. Navedeni popust se ne izključuje z ostalimi ugodnostmi, kot so Otrok, Mladi/NekiNeki, Penzion. Neomejena komunikacija prek sporočil in klicev ter 140 GB prenosa podatkov je tako na voljo že od 19,99 evra mesečno dalje.

OSNOVNI PODATKI

Telekom slovenije d.d.

Cigaletova ulica 015, 1000 Ljubljana
Telefon: +386 (0)1 234-10-00
Fax: +386 (0)1 433-04-31
envelop Poglej vse podatke
Transakcijski račun: 051008012087356
Davčna številka: SI98511734
Matična številka: 5014018
Šifra dejavnosti: 61.100
Kadrovski potencial: 0
Poslovalnice

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Microsoft z orodjem za obnovitev izbrisanih d... 2
Justin.Forfunky  |  Microsoft ima tudi orodje Sync Toy za sp...
Prihaja (skoraj) brezgotovinska družba 3
Justin.Forfunky  |  Etanol jim ne škodi, bankovce in kovance...