Računalništvo, telefonija
10.08.2016 17:26
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novost pri Zebri: prostoročni mobilni računalnik WT6000

Pameten? Ja. Ura? Ne. To je Zebrin nov android terminal WT6000, ki prinaša nove prodajne priložnosti in učinkovito alternativo klasičnemu mobilnemu računalniku.
Zebra terminal WT6000
Zebra terminal WT6000

V svetu internetne prodaje hitra dostava postaja praktično nuja za podjetja. Kupci na spletu naredijo veliko manjših naročil, naročujejo kolikor hočejo in kadar hočejo.

Vse te zahteve kupcev za skladišča pomenijo, da morajo biti izdelki spakirani in pripravljeni za dostavo izredno hitro. Vsak dan je potrebno odpremiti zelo veliko število naročil, brez postora za napake, saj te lahko hitro rezultirajo v izgubo stranke.

Zebrin nov terminal WT6000 je ergonomsko oblikovani prostoročni računalnik za zapestje, ki je odličen za vsako skladišče. Ima IP65 certifikat za ohišje in zaslon multi-touch zaslon, odporen na praske (3.2 ”). Z novim sistemom vgradnje in prstnih skenerjev RS6000 / RS4000 lahko zlahka dosežete udobno prostoročno strojno rešitev za maksimalno produktivnost v vašem skladišču.

Industrijska robustna zasnova z večjim zaslonom zagotavlja maksimalno izkoriščenost v najzahtevnejših okoljih. Rezultat? Maksimalno udobje. Maksimalna trajnost. Najvišja produktivnost.

Za več informacij se obrnite na podjetje Info-kod d.o.o. http://www.info-kod.si/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več