Računalništvo, telefonija
16.05.2017 10:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NTK Poslovno srečanje na 22. NT konferenci

NTK Poslovno srečanje na 22. NT konferenci
NTK Poslovno srečanje na 22. NT konferenci

NTK Poslovno srečanje je tradicionalni poslovni dogodek v sklopu NT konference, ki je na sporedu danes, 16. maja, po osrednji slovesnosti. Dogodek je v prvi vrsti namenjen vodilnim kadrom – odločevalcem, managerjem ter generalnim in informacijskim direktorjem. Preteklo leto se nam je pridružilo 500 udeležencev, od tega več kot 250 odločevalcev iz finančnega sektorja in prodaje, kar je za slovenski prostor visoka številka.

Na NTK Poslovnem srečanju se nam bo pridružil Stephane Garelli, strokovnjak s področja svetovne konkurenčnosti in ustanovitelj Mednarodnega inštituta za razvoj managementa, ki bo predstavil svoj vidik, kako v hitro spreminjajočem se gospodarskem okolju uspeti na mednarodnih trgih. Michael Kogeler bo govoril o pospeševanju digitalne transformacije v Sloveniji, Joe Macri pa o konkurenčnosti v javnem sektorju predvsem z vidika, kako ga s pomočjo digitalne preobrazbe narediti bolj učinkovitega. Mitja Kolbe se bo oprl na vprašanje, če je strategija danes še lahko nedigitalna, Mario Vogl bo predstavil digitalno strategijo Gorenja in HoloLens primer, Igor Pauletić pa bo odprl vprašanje, kdo zares usmerja uspešne digitalne transformacije podjetij. Z nami bo tudi Timotej Šooš, ki nam bo predstavil Vizijo Slovenije 2050 skozi prizmo države kot inovativne družbe.

Z gosti NTK Poslovnega srečanja (Timotej Šooš, Mario Vogl, Mitja Kolbe, Petra Wagner, Janez Križan) bomo v okviru okrogle mize spregovorili tudi o pomenu vizije za različne tipe organizacij, o razliki med vizijo, poslanstvom, vrednotami podjetja in strateškimi cilji ter kakšna je razlika med fantazijami (naivnimi željami) in dejanskimi vizijami. Pogledali bomo, kakšno je razmerje med navduševanjem in cilji (stopnja konkretnosti vizije), med prihodnostjo in sedanjostjo (ročnost vizije) in kako sovpada vizija s kulturo podjetja ter kako usklajevati različne vizije znotraj posamezne organizacije. Zanimalo nas bo tudi, na katera čustva naj vizija apelira, kakšen je najbolj smiseln proces ustvarjanja vizije podjetja, koga in zakaj vključevati v nastajanje vizije od zaposlenih in deležnikov ter kako jo uporabiti kot orodje spodbujanja inovativnosti in konkurenčnosti organizacije, vključevanja novih tehnologi v poslovanje ter kako jo prilagoditi glede na spremembe okolja in megatrende.

Se vidimo na NTK Poslovnem srečanju!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640