Računalništvo, telefonija
16.05.2019 13:26
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave

Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave
Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave

Schneider Electric, globalni vodja na področju digitalne transformacije v upravljanju z energijo in avtomatizacijo, se je pridružil praznovanju Mednarodnega dneva svetlobe, pri čemer poudarja pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave ter podpore elektroinštalaterjev v sodobnem življenju.

Mednarodni dan svetlobe, ki se po vsem svetu praznuje 16. maja, je globalna pobuda, ki jo je sprožil UNESCO ob zagonu prvega laserja leta 1960. Pobuda nenehno opozarja na pomen svetlobe in vloge v znanosti, kulturi, umetnosti, izobraževanju, trajnostnem razvoju ter na področju medicine, komunikacij in energije.

Podjetje Schneider Electric nenehno poudarja pomen svetlobe z vidika dostopnosti in razpoložljivosti, za bolj udobno bivanje in življenje, pa tudi za posebno pomembno področje varnosti inštalacij, ki so povezane z razsvetljavo. Ravno v tem segmentu ima primarno vlogo pri spoštovanju elektroinštalacijskih standardov in ustvarjanju varnega okolja v domovih, pisarnah, stanovanjih in stavbnem sektorju prav elektroinštalacijska industrija. S skupnim sodelovanjem in skozi številne aktivnosti te pobude, Schneider Electric vlaga in pripravlja svoje partnerje elektroinštalaterje za bodoče posle, zlasti tiste, povezane s trajnostnim in pametnim bivanjem.

»Kot podjetje skrbimo za celotno verigo – od uporabnikov, preko omrežja partnerjev, distributerjev in elektroinštalaterjev. Elektroinštalaterjem želimo ponuditi več priložnosti za stalno usposabljanje, tako da lahko s pridobitvijo višjih (širših) kompetenc ustvarijo sebi boljše priložnosti za delo in rast poslovanja. Hkrati našim uporabnikom nenehno komuniciramo prednosti energetske učinkovitosti in optimizacije, z nadzorom in upravljanjem virov in stroškov,« je ob tej priložnosti poudaril generalni direktor podjetja Schneider Electric za Hrvaško, Slovenijo in Bosno in Hercegovino Ivan Paić.

V sodelovanju s svojimi distributerji, Schneider Electric izvaja odprte delavnice za izobraževanje elektroinštalaterjev. Njegovi strokovnjaki za digitalne rešitve jih pripravljajo za izzive prihodnosti in pametno bivanje. Delavnice so brezplačne in vsebujejo številne konkretne primere iz prakse, kot so uporaba novih IoT tehnologij in daljinskega upravljanja, da bi elektroinštalaterji dejansko izboljšali svoje delo in dvignili svojo storitev na višjo raven.

Da bi dodatno pomagali elektroinštalaterjem in vsem svojim distributerjem in partnerjem, je Schneider Electric poskrbel, da skozi mobilno aplikacijo mySchneider zagotovi dostop do aktualnih informacij o izdelkih, rešitvah, orodjih, konfiguratorjih in kompletni uporabniški podpori na področjih energetike in avtomatizacije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več