Računalništvo, telefonija
12.06.2014 11:39

Deli z drugimi:

Share

Študentka Katarina bo tiskala občutno ceneje

Letošnja Škisova tržnica, ki se je odvijala v ljubljanskem Tivoliju, je sicer res že mimo. Toda študentka Katarina ima ta dogodek v še posebej lepem spominu.
Srečna nagrajenka Katarina in Andrej Zalokar ob predaji tiskalnika
Srečna nagrajenka Katarina in Andrej Zalokar ob predaji tiskalnika

Na Škisovi tržnici je Katarina namreč postala srečna lastnica tiskalnika Brother iz nove serije Ink Benefit, in sicer modela Brother DCP-J105, ki omogoča tiskanje, kopiranje in optično branje. Tiskalnika se je še toliko bolj razveselila, ko je izvedela, da bo za posamezno kartušo v prihodnje odštela le 10,99 €. Je sploh lahko še ceneje?

Podjetje Brother je torej predstavilo svojo novo serijo Ink Benefit. Gre za serijo brizgalnih večfunkcijskih naprav Brother z velikimi kartušami, ki omogoča najnižje stroške tiskanja do sedaj.


Na Japonskem oblikovana serija brizgalnih naprav ‘Ink Benefit’ natisne stran le za 0,024 €, kar je petkrat manj kot pri modelih s standardnimi kartušami. Serija je kot naročena za tiskanje večjih količin fotografij in poslovnih dokumentov brez kompromisa s kakovostjo.

Cena modelov v seriji Ink Benefit, ki ponujajo tiskanje, kopiranje in optično branje, vključno z DCP-J100, DCP-J105 (+ WiFi) in vodilnim modelom MFC-J200 (+ WiFi, faks in samodejni podajalnik dokumentov), je od 140 € do 180 € (z DDV).

Z velikimi kartušami Inobella, zasnovanimi posebej za Brother, lahko večfunkcijski modeli Ink Benefit natisnejo do 1300 barvnih in 2400 črno-belih strani (v skladu s standardom ISO/IEC 24711).

Dokumenti, natisnjeni z modeli serije Ink Benefit na papir Innobella, zagotavljajo 100-letno obstojnost na svetlobi, kar pomeni, da ne bodo zbledeli ali utrpeli kakršnega koli poslabšanja berljivosti oz. vidnosti. V skladu s standardom ISO11798 so dokumenti tudi arhivsko odporni, kar je velika prednost zlasti za domače uporabnike ali manjša podjetja, ki si morajo zagotoviti varno hranjevanje.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo, Hrvaško in BiH pri podjetju Brother, je Katarini čestital: “Tiskalnik je namenjen prav študentom in seveda vsem tistim, ki bi radi tiskali občutno ceneje. S tako nizko ceno kartuš se ne bo treba več razmišljati o stroških fotokopiranja, tudi barvnega.”

DCP-J105 in MFC-J200 imata funkcijo brezžične povezljivosti (Wi-Fi) in sta združljiva z Apple AirPrint™, Google Cloud Print™ ter Brotherjevo aplikacijo iPrint&Scan za hitro in učinkovito tiskanje prek mobilnih naprav.

Srečni nagrajenki ponovno čestitamo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več