07.05.2013 11:58

Obišči App store, naloži aplikacijo @life in zadeni 10.000 dolarjev

Na priljubljenem Applovem spletnem marketu poteka promocijska nagradna igra Odštevanje do 50. milijardte naložene aplikacije. Ker bo kmalu sneta 50. milijardta aplikacija, se želijo v Applu svojim kupcem zahvaliti in so tako pripravili nagradno igro, preko katere lahko osvojite 10.000 dolarjev vredno darilno kartico App Store.
Naloži aplikacijo @life in zadeni 10.000 dolarjev

Sedaj je torej še en razlog več, da si naložite mobilno aplikacijo @life, s katero se boste naučili sistematično soočati se s stresom, ki je postal stalnica sodobnega življenja. Nagradna igra pa ponuja še nekaj manjših nagrad, namreč po naloženi 50. milijardti aplikaciji bodo prvim petdesetim obiskovalcem, ki bodo naložili aplikacijo, podarili 500 dolarjev vredno darilno kartico App store.

Torej, če bi radi preizkusili svojo srečo obenem pa poskrbeli za svoje zdravje, vabljeni, da obiščete Applov spletni market, si namestite aplikacijo @life in jo preizkusite še danes, saj s tem poskrbite za svoje zdravje na celovit način.

Aplikacija @life skozi štiri glavne korake vodi uporabnika do končnega cilja, boljšega počutja in zdravja. Uporabniku svetuje dnevno spremljanje telesnih parametrov ter redno izvajanje športnih vaj in psiholoških tehnik. Aktivnosti lahko beležite z mobilnim telefonom ali drugo napravo, ki omogoča spremljanje vadbe in telesnega stanja. Na podlagi izvajanja programa sistem vodi dnevnik in sproti oblikuje nazorno grafično predstavitev napredka, ki temelji na preverjenih metodah psihologije, medicine in športa. Več o tem: www.alife.eu.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

BILAZ d.o.o.