Računalništvo, telefonija
14.05.2020 11:20
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Obnovljeni računalniki z enoletno garancijo in s preverjeno kvaliteto

Tovarniško obnovljeni računalniki – besedna zveza, ki mnogim ne pove natančno, za kaj gre, drugi pa so z njo že seznanjeni ali celo uporabljajo obnovljen računalnik in so nad njim navdušeni.
Računalnik Lenovo Legion T530-28ICB
Računalnik Lenovo Legion T530-28ICB

Obnovljeni računalniki so novi računalniki

Vedeti morate, da so obnovljeni računalniki povsem novi računalniki. Večinoma gre za neprodane zaloge, sejemske artikle, razstavne eksponate ali artikle z odprto embalažo ali manjšimi lepotnimi napakami. Rabljeni računalniki so nekaj drugega. Obnovljeni računalniki so namreč popolnoma nerabljeni artikli – naprave vrhunske kakovosti priznanih blagovnih znamk, kot sta na primer HP ali Lenovo. Torej so povsem primerni tudi za zahtevne uporabnike.

Refurbished ali obnovljenim računalnikom lahko rečemo tudi outlet računalniki ali računalniki z odprto embalažo. Gre za isto zadevo, le poimenovanja so druga.

Nižja cena, ista kvaliteta

Kot smo ugotovili, gre za nerabljeno računalniško opremo, ki jo lahko dobite za 20–30 % nižjo ceno v primerjavi s popolnoma novo opremo z istimi specifikacijami (ker gre vseeno za neprodane zaloge, sejemske artikle … in ne za originalno zapakirano opremo) in ima najmanj enoletno garancijo.

Tovrstna oprema je idealna tudi za najzahtevnejše uporabnike, saj so ti računalniki in prenosniki sestavljeni iz visokozmogljivih komponent, ki jih zahteven uporabnik pri delu nujno potrebuje. V tej kategoriji najdete tudi odlične gaming računalnike, kot sta seriji HP Omen in Lenovo Legion. Navadno jih dobite z miško in s tipkovnico v škatli, ni pa nujno oz. je to navedeno pri vsakem artiklu posebej.

Želite izvedeti več? Kliknite na to povezavo, kjer boste našli odgovore na mnoga vprašanja, povezana z obnovljenimi računalniki, pa tudi rabljenimi računalniki. Razloženi so tudi razredi kvalitete, ki jih nudijo pri PoceniPC.com.

Več obnovljenih računalnikov najdete TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več