Računalništvo, telefonija
29.04.2016 11:40
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Obstojnejše tiskanje nalepk

Vsestranski tiskalnik Epson TM-C3500 za tiskanje nalepk, oznak in vstopnic na zahtevo zagotavlja izjemno kakovostne barve in hitrost tiskanja do 103 mm/s.
Epson TM-C3500
Epson TM-C3500

Epson TM-C3500 za tiskanje uporablja kartuše s pigmentnim črnilom DURABrite Ultra, ki omogočajo ustvarjanje hitro sušečih nalepk z izjemnimi podrobnostmi, odpornimi na razmazovanje, vodo in bledenje. Z omenjenimi lastnostmi so nalepke idealne za uporabo v različnih okoljih.

Tehnologija Epson Micro Piezo tiskalnikom omogoča nanos črnila s pomočjo električnih nabojev, kar omogoča natančen nadzor nad velikostjo in postavitvijo kapljic (le 3 pikolitre). Zaradi omenjene tehnologije je tiskalna glava trajna in ima enako življenjsko dobo kot tiskalnik, kar pomeni, da odpadejo dodatni stroški, ki nastanejo pri menjavi glave. S pomočjo samodejnega zaznavanja črnila AID se zamašene šobe očistijo samodejno in nadaljujejo tiskanje. To omogoča serijsko tiskanje, idealno za uporabo čez noč.

Preprosto lahko tiskate na širok nabor materialov, kot so mat papir, papir s sijajnim premazom ali filmske nalepke. Raven črnila in podatke o stanju tiskalnika prikazuje zaslon LCD, upravljanje tiskalnika s sprednje strani ter programska oprema, ki jo je namestite brez težav, pa zagotavljata uporabo brez posebnega usposabljanja. Tako lahko Epson-ov tiskalnik uporablja kdorkoli v vašem podjetju. Z izdelavo tovrstnih tiskovin po vaši meri, podjetje prihrani čas in denar, ki bi ga sicer namenilo zunanjim izvajalcem. Več o omenjenem tiskalniku si lahko pogledate v spodnjem videu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več