Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

15.02.2020      15:00
SILVECO

Od ideje do kakovostne izvedbe

.. So tiskarne, ki vam na enem mestu lahko zagotovijo skoraj vse, kar si lahko zamislite - od ideje do kakovostne izvedbe projekta. Pa morda veste tudi, kaj je ekološka tiskarna? ..

Ofsetni tisk, tisk večjih formatov, pa tudi digitalni tisk in personalizirane tiskovine. Ne glede na vaše želje, bodo v pravi tiskarni za vas našli tudi prave rešitve in vas popeljali od začetka do uspešnega zaključka procesa.

Ofset ali digitalni tisk?

V tiskarni Silveco bodo poskrbeli, da boste izbrali tisk, ki bo primeren vašim potrebam, saj strokovnjaki zagotovo najbolje vedo, kako se stvarem streže.

Ofset tehnika je na primer primerna predvsem za tisk srednjih in večjih naklad, saj takrat dosega tudi največjo cenovno učinkovitost kakovostnih tiskovin in veliko hitrost tiska.

Izdelujejo tudi tiskovine velikih formatov iz različnih materialov. Tiskajo na papir, samolepilno folijo za zunanjo in notranjo uporabo, pa tudi na razna platna, pri tem pa vedno zagotavljajo visoko kakovost tiska. Nalepke, plakati, reklamne in svetlobne table, fototapete, paneli za reklamna stojala, degustacijski pulti, cerade, transparenti, avtomobilske grafike… Težko boste našli tiskovino, ki je v tiskarni Silveco ne boste mogli naročiti.

Nudijo tudi kakovosten digitalni tisk, saj se povpraševanje po njem nenehno povečuje. Roki izdelave so krajši, kar je želja velikega števila naročnikov, vse več pa je tudi naročil manjših naklad, za kar je digitalni tisk idealen. Prvi odtis zagotovijo v zelo kratkem času, saj je prav odzivnost pri digitalnem tisku ključna. Konsistentnost barv s količino odtisov ne upada, barve na tiskovinah so živahne, ločljivost pa je zelo visoka.

V podjetju Silveco oglaševalsko gradivo personalizirajo s preprostim tiskanjem imena na tiskovino in ga zdaj lahko združijo še z dovršenimi podobami, na katere natisnejo izbrano ime. Tehnologija, razvita za personaliziranje v obliki podob, omogoča individualno komunikacijo s kupci in poslovnimi partnerji na prvovrsten in učinkovit način.

So tudi ekološka tiskarna

Sicer pa podjetje Silveco d.o.o. na področju tiska in grafičnega oblikovanja uspešno deluje že od leta 1989 in je tako lani praznovalo že 30 let obstoja.

Storitve, ki jih ponujajo, dosegajo tudi visoke okoljske standarde tako imenovanih ekoloških tiskarn. Okolju odgovorno ravnanje uspešno vključujejo v poslovanje in si prizadevajo zmanjševati negativne učinke na naravo in poskušajo izboljšati delovno okolje zaposlenih. Skrb za ohranjanje zdravega okolja se nanaša predvsem na varčevanje z naravnimi viri, zmanjševanje količine odpadkov in izpusta škodljivih emisij v ozračje, optimalno porabo sredstev, čim višji odstotek recikliranja ter ponovne uporabe proizvodov.

Okolju prijazno tehniko tiska pa predstavljata digitalni elektrofotografski tisk ter suhi ofsetni tisk. Tehniki sta zelo različni - to, da sta okolju prijazni, pa je njun skupni imenovalec. Z ustreznim kombiniranjem obeh uspešno pokrivajo tako nižje kot višje naklade tiska.

Poleg tiskarne imajo tudi kakovosten grafični Studio Orca. Nudijo grafično pripravo, računalniški prelom in oblikovanje za praktično vse vrste oglaševalskega materiala in tiskovin. Oblikujejo logotipe, preoblikujejo vašo zunanjo podobo ali vam pripravijo celostno grafično podobo.

Izdelujejo tudi CD in DVD plošče z replikacijo, personalizirajo glasbeno opremo (bobnarske opne, palicem kitarke trzalice …) in oblačila (tisk na majice).

Z čim večjo produktivnost

O podjetju Silveco so pravkar pisali tudi v EFI in Uni-biroju. Direktor podjetja Matjaž Gombač je ob tem povedal, da so z rešitvami EFI začeli delati pred leti, ko so kupili nov Xeroxov tiskalnik, ki je v poslovanje vnesel večjo produktivnost, saj programska oprema EFI uporablja SmartRIP tehnologijo, ki prihrani veliko časa za obdelavo velikih in zapletenih datotek. Program je uporabniku prijazen in kot tak zelo enostaven za uporabo. Vmesnik za upravljanje tiskarskih opravil naredi ves postopek bolj produktiven in učinkovit. Centralizira upravljanje opravil in z različnimi orodji pripomore k produktivnosti.

Več o podjetju Silveco najdete na spletni strani silveco-print.com. (P.R.)

Sponzorirano

Ali ob trenutni nevarnosti koronavirusa delate od doma?

Delo na domu, nadzor in kaj pravi zakon?

Pametni mobilni telefon in osebni računalnik ... 3
Gregor  |  Na prvi vtis spominja na staro komunikat...
Neverjetno. Microsoft Edge prehitel Firefox! 3
Justin.Forfunky  |  Kaj dosti znanja nimam. Enostavno se mi ...
Neverjetno. Microsoft Edge prehitel Firefox! 3
user543  |  Vidim da si tudi ti mož kulture.
Neverjetno. Microsoft Edge prehitel Firefox! 3
Justin.Forfunky  |  Nameščenih imam 7 brskalnikov, Guglovega...
Novosti na področju polnilnih postaj za elekt... 1
Hrast105  |  Zaenkrat so po mojem nenju lastniki e-av...