Računalništvo, telefonija
24.08.2018 09:55
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oddaljena pomoč pod lastno blagovno znamko, zdaj tudi na mobilnih napravah Android

Oddaljena pomoč pod lastno blagovno znamko, zdaj tudi na mobilnih napravah Android
Oddaljena pomoč pod lastno blagovno znamko, zdaj tudi na mobilnih napravah Android

Če uporabljate program za oddaljeno računalniško pomoč, gotovo poznate programsko opremo ISL Online, ki jo razvija slovensko IT podjetje XLAB. Sedaj njihova mobilna aplikacija ISL Light za Android, ki omogoča povezovanje in nadzor naprav Android na daljavo, uporabnikom ponuja tudi možnost grafične in tehnične prilagoditve lastni blagovni znamki.

Prilagodite mobilno aplikacijo ISL Light celostni podobi svojega podjetja

Nova različica mobilne aplikacije ISL Light za Android vam omogoča, da prilagodite programsko opremo za dostop na daljavo in vstopno spletno stran celostni podobi svojega podjetja.

Prilagodite izgled aplikacije:

  • Logotip, ikone in slike ISL Online zamenjate s svojimi.
  • Prilagodite barve svoji grafični podobi.
  • Spremenite ime aplikacije.
  • Odstranite povezavi »Ste pozabili geslo?« in »Ustvari račun« ter druge elemente.
  • Zamenjate vsa obstoječa besedila s svojim besedilom.
  • Spremenite privzeto namestitveno pot.
  • In še mnogo več.

Več o tem, kako lahko prilagodite mobilno aplikacijo ISL Light za podporo na daljavo in o različnih nivojih kostumizacije, si preberite v nadaljevanju.

Kostumizacija aplikacije na Android telefonu

Nova različica mobilne aplikacije ISL Light zdaj ponuja napredno kostumizacijo, ki uporabniku omogoča, da si prilagodi aplikacijo tako, da bo ta kar najbolje služila potrebam podjetja. Večina zadovoljnih uporabnikov ISL Light aplikacije za operacijski sistem Android, uporablja kar privzete nastavitve. Vselej pa imate možnost, da izgled aplikacije prilagodite celostni podobi podjetja.

Obstajata dva nivoja kostumizacije ISL Light za Android:

  1. dinamična kostumizacija in
  2. personalizirana aplikacija ISL Light za Android (prilagojena datoteka .apk)

Dinamična kostumizacija

Dinamična kostumizacija aplikacije ISL Light za Android je v prvi vrsti namenjena svetovalcem, ki nudijo tehnično podporo manjši skupini uporabnikov Android telefonov. Dinamična kostumizacija omogoča spremembo grafičnih podob, barv, besedila in ukaznih vrstic (npr. odstranite lahko povezavo za prijavo). V tem primeru uporabnik nastavi prilagoditve na svojem strežniku, ki se pokažejo šele, ko se prvič prijavi v ISL Light aplikacijo na svojem strežniškem naslovu. Stranke, ki naložijo ISL Light, da bi se povezale s svetovalcem, ne vidijo prilagojene različice. (Slika 1)

Personalizirana aplikacija ISL Light za Android

Personalizirana aplikacija ISL Light za Android APK je primerna predvsem za velika podjetja. Namenjena je uporabnikom korporativne strežniške licence, ki lahko prilagojeno ISL Light aplikacijo namestijo na veliko število Android naprav, na katere se povezujejo in nudijo učinkovito tehnično podporo.

Personalizirana aplikacija ISL Light za Android obsega poleg vseh funkcij dinamične kostumizacije tudi spremembo ikone in imena mobilne aplikacije. S tem lahko celotno uporabnikovo izkušnjo, od začetka do konca, uskladite z lastno podobo podjetja. Ena izmed tehnično najbolj pomembnih funkcij, ki vam jih dopušča personalizirana apk datoteka, je vsekakor možnost popolne prilagoditve vseh privzetih nastavitev aplikacije. Tako boste lahko spremenili izvirne nastavitve strežnika, da bodo vključevale naslov vašega strežnika, uredili specifikacije omrežja, dodali katerikoli jezik kot privzet in še mnogo več. (Slika 2)

Učinkovita tehnična podpora s pomočjo ISL Light za Android

Z mobilno aplikacijo ISL Light za Android boste lahko strankam nudili učinkovito tehnično podporo – varno boste dostopali do mobilnih telefonov in tablic Android ter imeli popolni nadzor nad napravami Samsung z operacijskim sistemom Android 4.2.2 ali novejšimi različicami. Poleg tega vam ISL Light omogoča podporo za katerokoli drugo napravo Android 5.0+ z vpogledom na zaslon v realnem času in možnostjo upravljanja oddaljenega računalnika preko vašega mobilnega telefona.

ISL Online je produkt podjetja XLAB d.o.o.

Slovensko podjetje XLAB že več kot desetletje ponuja varno in zanesljivo programsko orodje za podporo na daljavo, ISL Online, s katerim lahko pogledate na oddaljeni zaslon in nadzorujete oddaljeni računalnik ali mobilno napravo ter zagotovite strankam odlično tehnično podporo na Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows 10 Mobile.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več