26.09.2016 13:16

Oglejte si program konference OptimizeIT 2016, namenjene direktorjem, vodjem oddelkov in ravnateljem

Ne spreglejte konference OptimizeIT 2016 za direktorje, vodilne kadre v podjetjih in ravnatelje.

Potekala bo v torek, 11. oktobra 2016, v hotelu Radisson Blu Plaza v Ljubljani. Oglejte si program in urnik dogodka.

Predavanja bodo razdeljena v naslednje vsebinske sklope:

Kaj morajo vodilni vedeti o digitalnem poslovanju?

Digitalna preobrazba je tu, zato je čas za spremembo miselnosti. Na predavanju bodo predstavljeni najnovejši trendi na področju e-poslovanja in e-računa. Pred nami je prihodnost avtomatizirane izmenjave dokumentov v celotni verigi – od naročilnice, dobavnice in računa do logističnih in carinskih dokumentov.

Pasti in rešitve modernega poslovodenja

Prihaja poplava elektronske dokumentacije. Na predavanju bo prikazano, kako se pripraviti nanjo. Poleg tega bo predstavljeno tudi elektronsko poslovanje podjetij v luči uredbe eIDAS, katere namen je povečati zaupanje v spletno okolje in v elektronske transakcije ter s tem pospešiti elektronsko poslovanje. V vseh članicah EU je uredba v uporabi od 1. julija 2016.

Priložnosti za poslovno rast

V tem sklopu predavanj bodo predstavljeni praktični primeri obvladovanja procesov v podjetju in kako reševati reklamacije, obenem pa ohraniti dober odnos s strankam. Predstavljeni bodo gradniki uspešnega digitalnega poslovanja ter kaj nas čaka po e-računih. Predavatelji bodo spregovorili tudi o izterjavah ter kako poslovati z neplačniki, da plačajo.

Uradnemu delu konference bo sledilo še neformalno druženje udeležencev.

Udeležite se konference OptimizeIT in se seznanite s priložnostmi za poslovno rast.

Za zgodnje prijave do 30. septembra velja posebna cena. Pohitite, da ne zamudite!

Prijavite se tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.