Računalništvo, telefonija
06.06.2018 22:41

Deli z drugimi:

Share

Ona-on.com ponovno podarja Sanjsko poroko! Glasuj za svojega favorita!

Ona-on.com ponovno podarja Sanjsko poroko! Glasuj za svojega favorita!
Ona-on.com ponovno podarja Sanjsko poroko! Glasuj za svojega favorita!

Zmagovalca natečaja Najina zgodba bosta vse do prihodnjega maja v sodelovanju z največjim slovenskim spoznavnim portalom ona-on.com načrtovala svojo Sanjsko poroko.

Natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on dobiva vedno lepšo podobo tako vizualno, kot vsebinsko. Prenovljeni spletni strani je svoj pečat letos dodalo kar 16 parov, ki se s svojimi ljubezenskimi zgodbami potegujejo za privlačne nagrade.

Glasuj za svoja favorita!

Do 14. junija poteka glasovanje, ki ob odločilo, kateri par bo naslednje letos s pomočjo portala ona-on.com dahnil »da«!

Pomagaj do Sanjske poroke ali razvajanja v dvoje svojemu favoritu tudi ti! Glavni nagradi za pare sta Sanjska poroka in razvajanje z agencijo Relax po lastni izbiri, seveda pa se z oddajo glasu za lepe nagrade poteguješ tudi ti. Glasuj ZDAJ!

Kaj pa ti, verjameš v ljubezen?

Jo že imaš ali jo še iščeš? Na ona-on spodbujamo druženje, spoznavanje in življenje v dvoje, zato smo poleg natečaja, ki je namenjen parom, pripravili tudi nekaj za vse, ki si življenja v dvoje želijo, a ga še niso našli.

Spoznavanje preko spleta in druženje v živo na Pikniku! Beri dalje in preveri kateri način ti bolj ustreza.

1. Spletno spoznavanje

Spletno spoznavanje je lahko zelo zabavno in učinkovito. Dobro izpolnjen profil olajša izbiro in prikaže kandidate, ki so lahko zanimivi zate. Preveri, kako deluje.

2. Piknik je prava izbira za druženje

Če si človek akcije, če ti glasba, dobra družba, žar in družabne animacije prikličejo prijetne občutke, potem res, ampak res moraš priti na piknik. Piknik bo v soboto, 16. junija v centru Harmonija Mengeš. Razlogov za udeležbo je neskončno, tisti, ki te morajo prepričati, pa so:

  1. Spoznavanje v živo na najenostavnejši način. Organizator poskrbi za to, da se bodo udeleženci med seboj družili preko različnih tematskih vsebin. Poglej, kaj se bo dogajalo TUKAJ.
  2. Za dobro glasbo in to, da bo na noge in na plesišče dvignilo tudi tiste najbolj zaspane, bo poskrbel ansambel Jurčki.
  3. Predstavljaj si žar, vonj po okusni hrani, mesni in vegetarijanski meni, osvežujoča pijača, palačinka party za sladko piko na i. Sliši se super, kajne?
  4. Druženje z odmevnimi strokovnjaki s področja odnosov, ki bodo na voljo za brezplačen posvet.
  5. Privlačne nagrade za udeležence.

Smo te navdušili? Ali pa smo vsaj delno vzpodbudili zanimanje? Naredi en korak naprej, preveri program in se prijavi na piknik.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več