Računalništvo, telefonija
24.03.2020 15:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo

.. Povsod po svetu je v zadnjem tednu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje, kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma s telefoni in računalniki v roki ..
Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo
Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo

Pri ona-on.com pravijo, da ni toliko problem v številnih novih uporabnikih, kot v tem, da se je močno povečal obseg uporabe pri vseh. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po 10-krat dnevno, je to zdaj 100-krat, kar pomeni 10-kratno dodatno obremenitev infrastrukture.

Kako je epidemija spremenila dinamiko spletnega spoznavanja?

  • Znatno povečan obseg uporabe, blizu 100.000 aktivnih uporabnikov na ona-on.com.
  • Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta, namesto zmenkov v živo.
  • Povečan obseg klepetov, pošiljanja slik, avdio in video pogovorov.


Avdio in video zmenki namesto fizičnih
Medtem ko nekateri še vedno prakticirajo domnevno varne zmenke v živo in se dobijo na sprehodu, namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano, ostajamo torej na spletu.

V času, ko so fizična srečanja omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in kasneje z video pogovorom prek spleta.


Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacije ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo.


Ocenimo torej, ali se bomo po zaključku domačega pripora dejansko srečali tudi v živo.


Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo priložnost, da pregledajo VIDEO knjižnico znanja, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com in preletijo priročnike, kako najhitreje do uspeha. Vse omenjeno najdete na ONA-ON.COM/MAGAZIN.

Če v tem obdobju iščete ljubezen, vsekakor obiščite ona-on.com, ki je nedavno postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (Raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak (2018).

Pozor, mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA), tako da vtipkate ona-on.com kar v brskalnik vašega pametnega mobilnega telefona in ne iščete aplikacije po “app storih”. Seveda pa lahko začnete tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.


Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke

Nedavna raziskava Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo.


Ona-on.com je najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.


Preverite brezplačno in brez obveznosti
Če bi preizkusili spletno spoznavanje na ona-on.com tudi vi, naredite to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Ko boste po brezplačni registraciji v celoti izpolnili profil na ona-on.com, novi uporabniki prejmete tudi lepo darilo, tako da investicija v spletno spoznavanje ne bo noben problem.

Prejeli pa boste tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se enostavno podučite, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com

Začnite tukaj: ona-on.com/registracija

Ona-on.com dejstva in številke:

  • najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020),
  • najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak 2018,
  • več kot 25.000 parov, več kot 100.000 aktivnih iskalcev.



Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več