Računalništvo, telefonija
16.10.2016 10:54

Deli z drugimi:

Share

Osemkrat s častjo

Osemkrat s častjo
Osemkrat s častjo

Kitajska znamka Huawei vztrajno in z odločnimi koraki dohiteva tekmeca iz Koreje. Lani so se prvič predstavili z mladostnejšo znamko Honor, ki nagovarja generacijo takoimenovanih milenijcev. A to ne pomeni, da po telefonih te znamke ne posegajo tudi ostali. Saj je več kot dovolj razlogov, ki prepričajo v nakup. V ospredju pa so gotovo odlična oblika, brezkompromisna kakovost izdelka in pa cenovna dostopnost.

In zakaj ‘osemkrat čast’ v naslovu? Ker upamo trditi, da je prav model Honor 8 tisti, ki je na telefonski zemljevid, kot igralca, ki mu je potrebno nameniti pozornost, postavil to hčerinsko znamko ‘mame’ Huawei.


In kaj prepriča v nakup Honor 8?

Dvojna kamera

Popolna kamera za vse, ki ste vpeti v družabna omrežja in si želite odlično fotografijo v kakršnihkoli pogojih brez kompromisa pri kakovosti – na vsakem koraku. Kamera je sestavljena iz dveh senzorjev – enega RGB in enega monokromatičnega. Dvojna kamera, ki zajema 12 MP slikovnih pik v velikost 1,25 mikrometrov, zajame več svetlobe in tako izboljša kvaliteto vaših fotografij z bolj živimi barvami in natančnejšimi podrobnostmi.

Dotik z več funkcijami

Za vse, ki želite ultimativno varnost svojih podatkov. Odklenite svoj telefon z dotikom prsta v samo 0,4 sekunde in doživite napredno izkušnjo hitre, inteligentne in varne uporabe aparata. Aparat podpira tudi branje in pisanje NFC nalepk in brezstično mobilno plačevanje. Senzor služi tudi kot pametna tipka in napoveduje nov trend dotika. Vzljubili ga boste!

Hitro polnjenje in pametna baterija

Za vse, ki večno hitite jeh hitrost danes ključnega pomena in Honor 8 vam pride naproti tudi pri tem! Tehnologija hitrega polnjenja 9V/2A vam napolni vaš aparat do 47% v samo 30 minutah, 10 minut polnjenja pa zadostuje za 2 uri pogovorov ali 10 urno gledanje videev, ko niste priklopljeni na splet.

3000 mAh velika baterija, skupaj s funkcijo Smart Power 4.0 maksimizira delovanje telefona do 1,77 dni pri normalni porabi in 1,22 dni pri obremenjeni uporabi.

Procesor

Za vse navdušene gamerje je Honor 8 idealen soigralec. Opremljen je z zmogljivim osem-jedrnim 2,3 GHz procesorjem, ki deluje na 16 nm arhitekturi. Tekoče delovanje in nemoteno igranje video iger omogoča 4 GB RAM.

Dual sim

Če poleg osebne številke s seboj nosite še službeni telefon, vam bo Honor 8 razbremenil žepe in torbico, saj omogoča uporabo dveh sim kartic. Poleg tega ima tudi dve anteni, ki se nemoteno preklapljata med seboj glede na to, kje je signal močnejši. To vam omogoča vedno najboljši sprejem.

Razrezana cena

Osnovna cena modela v prosti prodaji je 445€. Vse pametne telefone Honor 8 pa si lahkov Big bangu zagotovite po razrezani ceni na 10 obrokov brez obresti in ostalih stroškov.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več