Računalništvo, telefonija
29.06.2018 11:26
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Označevanje s P-touch CUBE Brother

Brotherjev novi tiskalnik nalepk P-touch CUBE Plus prinaša v pisarne enostavno organizacijo in elegantno vsestranskost z estetsko zaobljenimi robovi, obenem pa omogoča prilagodljivo povezljivost.
Označevanje s P-touch CUBE Brother
Označevanje s P-touch CUBE Brother

Nalepke izdelate z Brotherjevo brezplačno programsko opremo P-touch Editor za sistema Windows in Mac ali s prav tako brezplačnima aplikacijama iPrint&Label in P-touch Design&Print prek pametnega telefona oziroma tablice s sistemom iOS ali Android z uporabo tehnologije Bluetooth. Nalepke lahko oblikujete po meri z različnimi pisavami in z dodajanjem logotipov, slik, črtnih kod, okvirjev in simbolov, ki jih je po potrebi mogoče premakniti in prilagoditi velikost.

Za še lažjo rabo lahko v računalniku s sistemom Windows uporabite dodatek za označevanje za Microsoft Office, ki omogoča neposredno tiskanje nalepk iz Worda, Excela in Outlooka. Če želite prihraniti čas, lahko nalepke natisnete prek računalnika v eni sami seriji iz datotek Excel oziroma .csv za Mac.

V primeru skupne rabe naprave se uporabniki lahko povežejo s P-touch CUBE Plus prek Brotherjevih aplikacij in tako hitro natisnejo nalepke, kar pomeni, da se glavnemu uporabniku ni treba odjaviti z naprave in je prepustiti svojim sodelavcem.

P-touch CUBE Plus sledi uspehu modela P-touch CUBE, ki je prišel na tržišče tiskalnikov nalepk za domačo rabo leta 2016.

Različica Plus ponuja izboljšane funkcije svojega predhodnika z visokozmogljivo litij-ionsko baterijo, kar pomeni, da ni treba kupovati alkalnih baterij. Za popolno udobje označevanja za polnjenje ne potrebujete napajalnika, ampak baterijo preprosto polnite prek računalnikovega USB-vhoda.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “P-touch CUBE Plus ponuja številne možnosti povezovanja, zato je idealen za skupno rabo v pisarni.

Zaradi priložene litij-ionske baterije naprava deluje dlje, kar zmanjšuje čas izpada in odpravlja potrebo po zamenjavi baterij.

Enostavna uporaba prinaša povečanje učinkovitosti in organiziranosti v pisarni. S svojo kompaktno zasnovo je P-touch CUBE Plus nevsiljiv dodatek za katero koli pisarno.

Izdelavo nalepk po meri omogočajo širine trakov od 3,5 mm do 24 mm in dolžine od 25,4 mm do 500 mm. Nalepke so s termično tehnologijo natisnjene na Brotherjeve trpežne in trajno obstojne laminirane trakove TZe.

Dimenzije 128 (š) x 67 (g) x 128 (v) mm in majhna teža 0,67 kg pomenijo, da je naprava primerna za katero koli pisarno kot tudi za prenašanje. Tako standardna ločljivost 180 dpi kot visoka ločljivost 180 x 360 dpi prinašata visokokakovostno tiskanje. Za res brezskrbno označevanje naprava poleg naštetega nudi hitro tiskanje, in sicer do 20 mm na sekundo, priročen rezalnik pa z lahkoto odreže nalepko.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več