Računalništvo, telefonija
04.03.2017 16:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ključavnica, ki jo lahko zaklenete na daljavo

Pametna ključavnica, ki jo lahko zaklenete na daljavo
Pametna ključavnica, ki jo lahko zaklenete na daljavo

Vsak človek se rad počuti varno. Ker nevarnosti prežijo na vsakem koraku, pa je potrebno v današnjem času za varnost poskrbeti z ustreznimi varovalnimi mehanizmi. Ko govorimo o fizični varnosti tako nas samih, kot tudi našega imetja, eno od najbolj zanesljivih rešitev predstavljajo sistemi elektronskega zaklepanja, ki omogočajo, da prostore lahko zaklenemo tudi na daljavo.

Za enega najbolj uveljavljenih proizvajalcev tovrstnih rešitev velja podjetje SALTO, ki sisteme elektronskega zaklepanja razvija in invoira že vrsto let. Nedavno so tako nadgradili svojo brezžično oblačno rešitev za zaklepanje Clay by SALTO, kateri so tudi spremenili ime. Ta zdaj nosi znamko SALTO KS, Keys as a Service, spremembo pa so pozdravili tako obstoječi uporabniki, kot tudi partnerji in monterji. Ker smo v zadnjem času lahko priča pravemu razmahu trga za upravljanje dostopa v oblak, so tem smernicam sledili tudi v podjetju SALTO.

Novi privlačni vmesnik platforme se lahko pohvali z enostavnejšo navigacijo in bolj učinkovitim dostopom do funkcij za upravljanje sistema. Obstoječe uporabnike tako lahko na pirmer zdaj povabite v svoj sistem, kar dovoljuje enemu uporabniku dostopanje do različnih sistemov (delo in šport) le z enim samim elektronskim ključem. Prav tako je zdaj mogoče upravljati več sistemov iz ene aplikacije, ki ima izboljšano zasnovo, to pa omogoča še lažjo uporabo. Če ima uporabnik kakšno vprašanje o svojem sistemu sistemu, pa lahko odgovor nanj zdaj poišče kar v zavihku za podporo, ki vključuje podroben priročnik.

Vodja marketinga v podjetju SALTO, Marc Handels ob lansiranju novega izdelka verjame, da SALTO z razvojem novih naprednih platform za nadzor dostopa neposredno iz oblaka, ponovno inovira trg varnostnih rešitev. K temu je še dodal, da so uspeli na podlagi tehnološkega napredka na področju računalništva v oblaku in na podlagi dragocenih povratnih informacij uporabnikov njihovih rešitev še dodatno nadgraditi svojo že tako uveljavljeno platformo.

S tem ko so v oblačni nadzor dostopa vgradili preverjeno zanesljivost in stabilnost sistemov SALTO, platforma SALTO KS zdaj nudi rešitev, ki je še posebej primerna za trgovine, ki iščejo boljšo funkcionalnost in zmogljivost, kot jo nudijo bolj klasične rešitve. SALTO KS namreč zagotavlja fleksibilen sistem za nadzor dostopa, ki ne potrebuje namestitve programske opreme, uporabnik pa v primerjavi s popolnoma ožičenimi elektronskimi izdelki, z njim nima dodatnih stroškov. Vse kar potrebuje je naprava, s katero se lahko poveže na internet, saj preko nje dostopa do svoje platforme. Ker SALTO KS deluje brezžično in s pomočjo oblaka, pa odpade tudi potreba po vzdrževanju.

Novo platformo pametnih ključavnic za varovanje svojih prostorov trenutno uporablja že več kot 2000 podjetij oziroma organizacij po svetu, med drugim številne zdravstvene klinike, pisarne in trgovine, v tem delu Evrope pa bo premierno predstavitev doživela na sejmu DOM v Ljubljani, ki bo potekal od 7. do 12. marca, v hali A1/33 na Gospodarskem razstavišču.

Več informacij o sistemu SALTO KS lahko dobite na spletnih straneh proizvajalca, ali pri slovenskemu zastopniku znamke, podjetju Vovko.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več