Računalništvo, telefonija
02.09.2016 10:56
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametne ključavnice Clay

Delovanje sistema Clay
Delovanje sistema Clay

Internet stvari je na pohodu! Pri podjetju Vovko za vas ponujajo pametni dostop do vašega doma ali pisarne. Pametne ključavnice Clay so zanesljive in nadvse praktične.

Kako delujejo?

Pametne ključavnice Clay delujejo s pomočjo brezžične komunikacije (M2M) med vašim pametnim mobilnim telefonom in ključavnico. Sedaj na vaših vratih ne bo več reže za klasičen ključ ampak sprejemnik, ki bo komuniciral z vašim mobilnim telefonom ali posebnim ključem (brezstični RFID obesek) imenovanim ClayTag. Elektronske ključe v obliki obeska lahko razdelite med različne uporabnike in jim hkrati določite katere ključavnice oziroma vrata lahko z njim odpirajo. Sistem omogoča tudi spremljanje uporabnikov, tako da vedno veste kdo je odprl določena vrata. Kontrola pristopa je tako omogočena v realnem času, od kjerkoli in kadarkoli. Idealno za podjetja.

Kaj storiti če izgubite vaš elektronski ključ?

V primeru odtujitve ali izgube elektronskega ključa ni več potrebno menjati ključavnice. Sistem omogoča enostavno blokado ključa in dodelitev novega uporabniku. ClayTag lahko dobite v petih različnih barvah.

Kaj pa varnost?

S pomočjo spletnega portala My-Clay.com lahko določite kdo lahko vstopi skozi določena vrata in kdaj. Vrata lahko odprete tudi na daljavo s pomočjo ClayCode tehnologije enkratnih gesel, ki zagotavlja zaščito pred zlorabami in poskusom vdora. Da boste imeli vedno vse pod nadzorom si lahko nastavite tudi obvestila o aktivnosti vrat in alarme za določene situacije.

Na katera vrata paše ključavnica Clay?

Clay pametne ključavnice so zasnovane tako, da jih je mogoče namestiti na skoraj vsa vrata, brez potrebe po ožičenju. Na voljo so v številnih izvedbah, tako da je zadovoljeno različnim potrebam in okusom.

Pametne ključavnice Clay lahko kupite pri podjetju Vovko, več o samih produktih pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več