Računalništvo, telefonija
16.07.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Pametni brezžični alarmi in videonadzor za vsak dom

.. Ajax – nova generacija brezžičnih sistemov varovanja. DVC videonadzor – najmodernejše tehnologije, najbolj zanesljive komponente, najvišja zmogljivost ..
Pametni brezžični alarmi in videonadzor za vsak dom
Pametni brezžični alarmi in videonadzor za vsak dom

AJAX – Brez kablov, brez skrbi

Proti vlomu, požaru in poplavam

Sistemi Ajax so modularni, tako da lahko uporabnik izbere optimalni paket za zaščito proti vlomu, proti požaru ali pred poplavami. Osrednji del sistema je Hub, ki vključuje module za omrežji GSM in Ethernet ter omogoča povezavo do 100 naprav. Detektorji in magneti, ki skrbijo za zaznavanje gibanja, poskrbijo za zaščito pred vsemi vrstami vlomov oziroma vdorov. S sistemom Ajax so lahko povezane tudi videonadzorne kamere, ki podpirajo protokol RTSP. Vse naprave Ajax so na voljo v črni in beli barvi.

Inovacije za maksimalno zaščito

Napredna Jewller tehnologija napravam omogoča medsebojno komunikacijo na razdalji do 2 km, 7 let delovanja brez potrebe po menjavi baterije ter pošiljanje alarmnega signala centralni enoti in lastniku sistema v manj kot 150 ms. Če objekt izgubi komunikacijo ali električno energijo, lastnik pri priči prejme obvestilo, alarmnemu sistemu pa v tistem času energijo zagotavlja vgrajena baterija oziroma preklop na funkcionalni komunikacijski kanal.

Hiter. Zmogljiv. Enostaven. Ajax Cloud.

Storitev v oblaku Ajax Cloud je digitalni ekosistem, ki povečuje sposobnosti Ajax naprav, saj so z njegovo uporabo vsi procesi regulirani in natančni. Sistem je mogoče konfigurirati iz ločene lokacije samo z nekaj kliki.

Hitra in preprosta namestitev

Čas je neobnovljiv vir, zato sistem Ajax »ščiti« tudi tega. Vse naprave Ajax so pripravljene za delovanje praktično takoj, ko jih vzamete iz škatle: Baterije so že vgrajene, prav tako imajo že nastavljeno standardno konfiguracijo. Vse, kar vam še preostane, je le, da pritrdite nosilce, nanje postavite naprave in preko mobilne aplikacije prilagodite nastavitve po svojih željah.

Tradicija in odličnost tehnologije videonadzora DVC®

Odkar se je leta 2003 prvič pojavil na trgu, je DVC® postal regionalna blagovna znamka, ki uporabnikom ponuja vse prednosti HD analogne (AHD) in IP videonadzorne tehnologije.

Rešitve zaščite za različne skupine uporabnikov

DVC® IP videonadzorni sistemi so zasnovani za zaščito objektov in odprtih prostorov, kjer je pomembna identifikacija oseb in zaznavanje podrobnosti na posnetku. Uporabniki, ki se odločijo za vgradnjo IP videonadzora, se za to najpogosteje odločijo zaradi funkcij, kot so: Povezovanje v omrežje, integracija, oddaljeni nadzor, ločljivost do 8 Mpx, PoE (Power Over Ethernet oziroma napajanje preko etherneta), širok dinamični razpon do 120 dB (standardni je 60 dB) in motoriziran zoom objektiv pri nekaterih kamerah. Ena izmed odličnih funkcij je tudi uporaba Sony STARVIS (Starlight) tehnologije, ki zagotavlja visokokakovostne barvne posnetke tudi v slabih svetlobnih pogojih, k čemur pripomorejo visoko občutljivi videosenzorji od 0.002Lux@F1.2. Med prednosti uvrščamo tudi boljšo videozaščito s koriščenjem video analitičnih funkcij. Posebej bi izpostavili DVC® IP širokokotno (FishEye) kamero resolucije 6Mpx, ki omogoča 360-stopinjski nadzor.

Programska oprema in aplikacije za lažji pregled

Za reševanje novih izzivov upravljanja varnosti je DVC® predstavil novo različico odjemalske programske opreme NVMS 2.0 centralnega omrežnega video nadzornega sistema (CMS). To administratorju omogoča upravljanje kamer ter pregled nad stanjem videonadzornega sistema in upravljanje z njim. DVC® NVMS2.0 predstavlja velik napredek zaradi številnih funkcij, vključno s preprostim vmesnikom, prepoznavanjem obrazov in pametno analizo ter arhitekturo s stabilnimi in zanesljivimi zmogljivostmi.

Vsi DVC® snemalniki podpirajo brezplačno mobilno aplikacijo DVC Connect (tako za mobilni operacijski sistem Adroid kot iOS). Aplikacija služi ogledu kamer v živo, lokalnemu snemanju na mobilni telefon in pregledu posnetkov, pa tudi opozarjanju uporabnika o dogodkih, ki jih sproži detektor gibanja, uporabnika pa seveda opozori tudi na alarm.

Za več informacij o sistemih AJAX ali DVC® obiščite www.alarmautomatika.com/ajax ali www.dvc.video, pokličite jih na telefonsko številko (08 20 53 710) ali jim pišite na elektronski naslov (ljubljana@alarmautomatika.com).

Alarm automatika – 30 let skrbijo za zaščito

Alarm automatika je vodilno podjetje v tej regiji na trgu, ko govorimo o oblikovanju in izvajanju celovitih, inovativnih in integriranih rešitev tehnične zaščite. Podjetje je prisotno v 10 državah. Zagotavlja vse potrebno za vzpostavitev tehnološko naprednih varnostnih rešitev – zanesljivih sistemov, edinstvene programske opreme in profesionalnih storitev. Je zaupanja vreden partner številnih podjetij, ki se ukvarjajo s tehničnim varovanjem, varnostnimi storitvami, elektro inštalacijami, gradnjo in projektiranjem ter s končnimi uporabniki. Z dobavo profesionalnih sistemov in naprav zagotavlja tudi vso potrebno prodajno, tehnično in projektno podporo. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več