Računalništvo, telefonija
20.09.2016 19:49
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni mobilni telefon Vernee Mars v predprodaji

Vernee Mars
Vernee Mars

Novost na trgu prinaša že poznano strojno opremo, znano obliko, preseneti pa pri postavitvi bralnika prstnih odtisov. Ta je presenetljivo na stranskem delu telefona, tam kjer navadno počivajo naši prsti. Oblikovalci so dejali, da je bila to logična poteza, saj je ta lokacija bralnika prstnih odtisov veliko bolj naravna kot pa na sprednji ali zadnji strani telefona.

Na splošno je Vernee Mars dober telefon, ki ga poganja operacijski sistem Android 6.0. Ekran je Sharp-ov, velikosti 5.5 palcev ali naših 13,97 cm. Ohišje je kovinsko, elegantnih linij, poseben izgled pa daje tudi pomanjkanje sredinskega gumba na sprednji strani, ki se modelu Vernee Mars izjemno poda.

Delovni pomnilnik s 4 BG v kombinaciji z osem jedrnim procesorjem z 2.0 GHz in 32 GB notranjega pomnilnika deluje odlično in ne razočara. Kamera na zadnji strani je Sony-jeva s 13 MP in zaslonko F/2.0 in dvostopenjsko bliskavico.

Naprava podpira slovenski jezik, dvojno SIM kartico in dopušča možnost razširitve notranjega pomnilnika na 128 GB s pomočjo pomnilniške kartice. 3000 mAh baterija z možnostjo hitrega polnjenja bo zdržala skozi celi dan, če pa se kaj zalomi, pa lahko za silo napolniti telefon že v času ene kratke kavice.

Kako dober je v resnici se lahko prepričate sami in sicer pri spletnem trgovcu Everbuying, ki Vernee Mars ponuja v predprodaji pa znižani ceni za 206.99 €. Poskrbijo tudi za garancijo in vračilo denarja v primeru poškodbe med transportom. Akcija traja do 14. oktobra.


Ne pozabite na promocijsko kodo EBMARS, ki bo prvim stotim kupcem omogočila še dodatnih 30$ popusta.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več