Računalništvo, telefonija
25.08.2016 13:25
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon LeTV Leeco Le 2 Pro

LeTV Leeco Le 2 Pro
LeTV Leeco Le 2 Pro

Podjetje LeTV predstavlja svoj ultra zmogljivi telefon Leeco Le 2 Pro. Pametni telefon z Android 6.0 operacijskim sistemom poganja procesor podjetja MediaTek – Helio X20. Gre za procesor desetimi jedri in 4 GB delovnega pomnilnika, ki so kos še tako zahtevnim nalogom.

Procesor Helio X20 ima deset jeder razdeljenih v 3 segmente. V prvem delujeta dve jedri in sicer Cortex-A72 (2.3 GHz), v drugem štiri jedra Cortex-A53 (1.85 GHz) in v tretjem prav tako štiri jedra Cortex-A53 (1.4 GHz). Naprava jedra uporablja po potrebi in s tem tudi varčuje z energijo. V praksi to pomeni, da tovrstni procesor privarčuje nekje do 30 % energije glede na prejšnje različice proizvajalca MediaTek.

Leeco Le 2 Pro se lahko pohvali z zadnjo kamero z 21 MP in z 8 MP na sprednji strani. Na papirju izgledajo zmogljivosti kamere odlično, vendar moramo počakati na prve teste, da bi ugotovili kako se kamera odreže v slabših svetlobnih pogojih (nekaj več v videu spodaj). 32 GB notranjega pomnilnika ni veliko prostora, če upoštevamo, da bomo slike takšne velikosti zasegle kar precej dragocenega prostora. Ohišje naprave je iz brušenega aluminija, ki daje občutek prestižnosti.

Zaslon pametnega telefona je velikosti 5,5 palcev ali naših 13,97 cm z ločljivostjo 1920×1080 pik in gostoto 403 pik na palec. Na zadnji strani naprave se nahaja bralnik prstnih odtisov, ki skrbi za varnost vaših podatkov in tudi pripomore k boljši uporabniški izkušnji.

Naloženi operacijski sistem podpira Slovenski jezik, kar ga še bolj približa slovenski javnosti. LeTV Leeco Le 2 Pro lahko kupite pri spletnem trgovcu Everbuying za 265.32 €. Izdelek je trenutno še v predprodaji do 27. tega meseca.

Spletni trgovec poskrbi tudi za reklamacije, garancijo in vračilo denarja ob izpolnjenih pogojih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več