Računalništvo, telefonija
08.04.2015 18:11

Deli z drugimi:

Share

Panasonic v partnerstvu s podjetjem Brother za izboljšanje portfolia mobilnih rešitev za podjetja

Panasonic Computer Products Solutions, poslovna enota podjetja Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) je naznanila, da bo ustanovila povezavo s podjetjem Brother International Europe Ltd., hčerinsko družbo v popolni lasti podjetja Brother Industries Limited, da ponudi na terenu preizkušeno, popolnoma integrirano rešitev mobilnega tiskanja za posebno izbrane vertikalne trge.
Panasonic v partnerstvu s podjetjem Brother za izboljšanje portfolia mobilnih rešitev za podjetja
Panasonic v partnerstvu s podjetjem Brother za izboljšanje portfolia mobilnih rešitev za podjetja

Robustne računalniške naprave Toughbook in Toughpad podjetja Panasonic Computer Products Solutions se pogosto uporabljajo v policiji, vojski, gasilstvu in nujni službi ter ostalih družbah za reševanje v celotni Evropi, kjer so visoka kakovost, zanesljivost in povezljivost ključnega pomena.

Glede na pogodbo bo Brother International Europe, vodilni na področju mobilnih izdelkov za tiskanje, dobavil svojo najbolje prodajano ‘PJ600 serijo’, celostranske mobilne termične tiskalnike za uporabo v vozilih nujne službe. Pogodba prav tako pokriva ‘RJ serijo’ robustnih mobilnih tiskalnikov, MW serijo tiskalnikov za rezane liste A6/A7 in nazadnje tudi serijo tiskalnikov TD2000 za nalepke in račune. Brother serija bo predhodno popolnoma preizkušena in odobrena za uporabo z napravami Panasonic Toughbook in Toughpad.

S pomočjo Brother mobilnih rešitev, dodanih Panasonicovem portfoliu mobilnih rešitev, ki ga podjetje predstavlja pod imenom ProServices, bo ponujena celotna rešitev mobilnosti v podjetjih. Z najboljšo tehnologijo za terenske delavce in olajšanjem odločitve za IT inžinirje bo izbira naprav enostavna, saj so naprave združljive in nudijo odlično souporabo.

“Uporaba mobilne tehnologije je dobila znaten zagon v sektorjih javne varnosti ter na področju storitev in zavarovanja, saj industrijski profesionalci iščejo izdelke in rešitve za večjo produktivnost, znižanje operativnih stroškov, konkurenčno prednost in doseganje sistemske učinkovitosti,”je povedal Ian Metcalfe, prodajni direktor za Brother International Europe Ltd. “Ta povezava s Panasonicom nam zagotavlja, da bodo mobilno računalništvo in rešitve tiskanja neopazno vključene na teren za izpopolnjevanje specifičnih izzivov na teh hitro raštočih trgih.”

“Današnja delovna sila na terenu postaja vse bolj mobilna in ima višja pričakovanja v pogledu na mobilne tehnologije,” je povedal Robert Blowers, pomočnik generalnega managerja pri Panasonic Computer Products Europe. “Naš razvijajoči se odnos s podjetjem Brother International Europe pomeni, da lahko ponudimo bolj raznoliko rešitev mobilnosti končnim uporabnikom, ko jim omogočimo, da bodo njihove Toughbook ali Toughpad naprave podprte tudi z zanesljivimi rešitvemi tiskanja na terenu.”

Panasonic bo prodajal prednastavljene Brother mobilne rešitve tiskanja s pomočjo svojih obstoječih linij distribucijskih kanalov v Evropi.

O družbi Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropska veja podjetja Panasonic Systems Communications Company, globalna B2B divizija Panasonica. Cilj PSCEU je izboljšati delovne procese profesionalcev v podjetju in pomagati njihovim organizacijam k večji učinkovitosti in uspešnosti glede zajema, , izračunavanja in sporočanja vseh vrst informacij: podob, glasov in besedilnih podatkov. Izdelki vključujejo rešitve za PBX telefonska stikala, tiskalnike za dokumente, profesionalne kamere, projektorje, velike zaslone, robustne prenosne računalnike in požarne alarme. Z okoli 400 zaposlenimi strokovnjaki v inžinirskem oblikovanju, možnostjo upravljanja globalnih projektov ter veliko evropsko partnersko mrežo, PSCEU ponuja nekonkurenčno zmogljivost na svojih trgih.

PSCEU je sestavljena iz štirih kategorij izdelkov:

  • Rešitve komunikacije, vključno s profesionalnimi optičnimi bralniki, večfunkcijskimi napravami, telefonskimi sistemi in SIP termičnimi napravami.
  • Rešitve vizualnih sistemov, vključno s projektorji in profesionalnimi zasloni. Panasonic ponuja najširšo serijo vizualnih izdelkov in ima vodilni 28 % evropski tržni delež na tem področju. (Futuresource B2B raziskava trga, 1. tromesečje 2014)
  • Rešitve profesionalnih kamer, vključno z izdelki Broadcast & ProAV, varnostnimi sistemi in sistemi požarnih alarmov ter tehnologijo industrijske medicinske vizije (IMV). Panasonic je eden od dveh prodajalcev profesionalnih kamer v Evropi.

Rešitve računalniških izdelkov

pomagajo delavcem na terenu izboljšati produktivnost s serijo robustnih naprav Toughbook in Toughpad poslovnih tablic in elektronskih POS sistemov. Kot vodilni na trgu ima Panasonic Toughbook 66,4 % tržnega deleža, medtem ko ima Panasonic Toughpad 50,4 % tržnega deleža v letu 2013 (VDC raziskava, marec 2014).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več