08.07.2015 11:01
Posodobljeno 9 let nazaj.

Panda Mobile Security vas opozori, če kdo premakne vaš telefon

Nova različica vključuje opozorila ob premikih naprave ter revizor zasebnosti..
Panda Mobile Security vas opozori, če kdo premakne vaš telefon

Panda Security je napovedal izstrelitev nove različice Panda Mobile Security, rešitev za boj proti kibernetskim grožnjam na mobilnih napravah.

Novi Panda Mobile Security uporabnikom omogoča uživanje svoje naprave s popolno brezskrbnostjo, iskanje izgubljene ali ukradenega pametnega telefona in tabličnega računalnika in zaščito osebnih podatkov, zahvaljujoč revizorju zasebnost in funkcij proti kraji. Poleg tega nudi nova različica izboljšano uporabnost s poenostavljenim uporabniškim vmesnikom.

Opozorila pred krajo

Panda Mobile Security 2.3.2 vključuje novo funkcijo, namenjeno preprečevanju izgube in kraje mobilne naprave. Sistem opozorila ob premikih (Motion Alert) sproži alarm, če nekdo pobere uporabnikov pametni telefon ali tablični računalnik brez dovoljenja. Ko je omogočena, funkcija prikaže odštevanje, ko nekdo premakne napravo. Ko se odštevanje konča, se glasen alarm sproži tudi, če je naprava utišana. Če želite ustaviti opozarjanje, je potrebno vnesti PIN naprave ali vzorec za odklepanje. Uporabniki lahko nastavijo funkcijo Motion Alert z nastavitvijo trajanja odštevalnika ali prilagoditvijo občutljivosti tipala.

Geolokacija in revizor zasebnosti

Druga ključna funkcija, vključena v novi izdaji, je uporaba geolokacije za zaščito uporabnikov in zagotovitev varnosti naprav. Panda Security Anti-Theft zajame sliko kogarkoli, ki poskuša odkleniti uporabnikovo napravo z napačno kodo in jo pošlje preko e-pošte skupaj z lokacijo naprave. Poleg tega, uporabniku omogoča, da zaklenete ali izbriše napravo v primeru izgube ali kraje.

To je dopolnjeno z revizorjem zasebnosti, novo funkcijo, ki kaže, katere aplikacije lahko dostopajo do osebnih podatkov, stikov in datotek in omogoča uporabniku, da jih odstrani.

“Danes so mobilne naprave postale zbirke naših digitalnih življenj in Panda Security je v celoti zavezana k izboljšanju varnosti in uporabniške izkušnje naših strank. Nova različica Panda Mobile Security vključuje nove funkcije za zaščito uporabnikov pred zunanjimi grožnjami, tako da lahko uživajo svoje naprave popolnoma brezskrbno,” je pojasnil Herve Lambert iz marketinškega oddelka pri Panda Security.

Nova rešitev je na voljo v 16 jezikih in daje novi videz in občutek ob obeležitvi 25. obletnice družbe in nove celostne grafične podobe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

DOMINATUS d.o.o.