Računalništvo, telefonija
03.09.2012 18:16

Deli z drugimi:

Share

Panda Security predstavlja varnostne rešitve z letnico 2013

Priznani svetovni proizvajalec varnostnih rešitev, Panda Security, je danes predstavil novo generacijo varnostne programske opreme. Rešitve z letnico 2013 - Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 in Panda Global Protection 2013 - odlikuje maksimalna zaščita računalnika in podatkov, hkrati pa so varnostni programi Panda Security izjemno varčni glede porabe sistemskih virov, saj s pomočjo tehnologij računalništva v oblaku delujejo hitreje in bolj zanesljivo.
Panda Security predstavlja varnostne rešitve z letnico 2013
Panda Security predstavlja varnostne rešitve z letnico 2013

Panda Security je v svoje nove varnostne programske rešitve z letnico 2013 vključila nov skenirni pogon Scan Manager, ki je pri svojem delu hitrejši in bolj učinkovit, saj podatke na računalniku za škodljivimi kodami pregleda do 70 odstotkov hitreje kot prejšnji pogoni. Vsi programski paketi z letnico 2013 ponujajo zaščito računalnika pred znanimi in neznanimi grožnjami v realnem času, saj zaščita temelji na Pandini tehnologiji kolektivne inteligence in pomoči skupnosti, torej milijonov uporabnikov.

Laboratoriji PandaLabs v povprečju prejmejo vsak dan v analizo skoraj 206.000 novih datotek, med katerimi jih približno 73.000 predstavlja nove oblike škodljivih kod. Tehnologija kolektivne inteligence prepozna, odstrani ali blokira kar 99,6 odstotka teh nevarnosti. Spletna skupnost, ki zbira podatke o škodljivih kodah s celega sveta, tudi pripomore k bistveno krajšim odzivnim časom v primeru napadov z novimi virusi in drugimi škodljivimi kodami.

Nove različice prinašajo tudi prenovljen uporabniški vmesnik, ki je še bolj intuitiven za uporabo in je slogovno združljiv z Windows 8, najnovejšim operacijskim sistemom podjetja Microsoft.

Varnostni paketi z letnico 2013 vključujejo vrsto tehničnih izboljšav, kot so: boljše odstranjevanje škodljivih kod, hitrejše skeniranje na zahtevo, odprava ranljivosti operacijskega sistema, nov sistem pošiljanja vprašanj ekipi tehnične pomoči in druge. Za zaščito digitalne identitete uporabnika in njegovih zasebnih map in datotek ter preprečevanje kraje osebnih in bančnih podatkov skrbi povsem nova rešitev za upravljanje z gesli.

Panda Global Protection je najbolj celovita varnostna rešitev med novimi paketi in je namenjena aktivnim uporabnikom z največjimi zahtevami glede varnostne zaščite. Pandin spletni brskalnik jim zagotavlja varnost in zasebnost med deskanjem po spletu, še posebej na interaktivnih spletnih straneh ter v družabnih omrežjih. Varnostne rešitve z letnico 2013 znajo tudi kriptirati datoteke in mape ter preprečevati krajo identitete, osebnih in finančnih podatkov ali večpredstavnostnih vsebin.

Nove rešitve ohranjajo vse obstoječe varnostne elemente, ki so naredili rešitve Panda Security za vodilne na trgu: zmogljiv protivirusni pogon, ki prepozna tudi nove in še neznane viruse, požarni zid, ki računalnik ščiti pred spletnimi napadi in hekerji v žičnih in brezžičnih omrežjih, Panda USB cepivo – rešitev, ki računalnik ščiti pred vnosom škodljivih kod prek USB-naprav, filtre zasebnosti ter rešitev za izdelavo in obnovo varnostnih kopij, ki zagotavljajo, da so uporabnikovi podatki na varnem.

12+1 mesec zaščite

Škatelne različice Panda Security z letnico 2013 vključujejo 13 mesecev storitev varnostne zaščite, mesec več kot sicer, in so že naprodaj pri vseh pooblaščenih prodajalcih. Brezplačne preizkusne različice si uporabniki lahko prenesejo iz spletnega naslova http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/.

Nove rešitve so bolj enostavne za uporabo (delujejo po pristopu namesti in pozabi), lažje (maksimalna zaščita brez vpliva na sistemske vire) ter najbolj varne in celovite ta hip.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50