Računalništvo, telefonija
17.08.2015 06:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Security za varnejše digitalno življenje

Panda Security za varnejše digitalno življenje
Panda Security za varnejše digitalno življenje

Na voljo je nova serija 2016 Consumer Solutions razvijalcev Panda Security, in sicer: Panda Gold Security 2016, Panda Global Protection 2016, Panda Internet Security 2016, Panda Antivirus Pro 2016, Panda Mobile Security 2016, Panda Antivirus za Mac 2016, in Panda Free Antivirus 2016.

Okolje delovanje postaja vse bolj globalno in razpršeno preko večih naprav in to je glavni pristop novih rešitev Panda Security, ki vam omogoča varno brskanje po spletu, družinam zagotavlja blokado neprimernih vsebin in ohranja varnost vaših identitet ter zaupnih podatkov. Nadziranje in optimizacija večih naprav je zdaj še bolj enostavno in predvsem varno.

“Vsi uporabniki nimajo enakih potreb in niso vsi strokovnjaki, zato nudimo različne rešitve, ki zaščitijo uporabnikove naprave in občutljive podatke.« je povedal Hervé Lambert iz Panda Security.

Učinkovita rešitev za več platform in naprav

Vse rešitve portfolia 2016 Consumer Solutions nudijo zaščito na večih napravah in platformah, ki na njih tečejo, Windows (tudi Windows 10), Android, Mac (celo zaščita pred krajo za iPhone in iPad).

“Naš cilj je še vedno zagotavljanje lahke in učinkovite zaščite. Kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi, gremo korak dlje, za poglobitev zaupanja, ki so nam ga stranke izkazale v 25 letih inovacij.« dodaja Hervé Lambert.

Novi zbirka 2016 Consumer Solutions bazira na novi tehnologiji Collective Intelligence system, ki nudi še večjo zaščito v krajšem času.

“Najbolj pomembni testi v industriji potrjujejo učinkovitost naših izdelkov. V zadnjih štirih mesecih je Panda Security dosegla najboljšo oceno zaščite (best protection rate) pri Real World Protection Testu Av-Comparatives, saj je zaznala in blokirala kar 99,9 % groženj.” pravi še Hervé Lambert.

2016 Consumer Solutions zbirka nudi zaščito na mnogih področjih:

  • Podatkovna zaščita (Data Shield) prepreči krajo in dostop do podatkov.
  • Zaščita Wi-Fi omrežij prikaže vse naprave na omrežju in zazna vsiljivce.
  • USB zaščita zagotavlja imunizacijo in zaščito za analizo vstavljenega ključa USB.
  • Izpopolnjena starševska zaščita, nadzor nad aplikacijami, PC recovery, varno brskanje, upravitelj gesel ter še bolj intuitiven uporabniški vmesnik. (Panda Simplexity).

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več