31.01.2013 15:14

Panoramski ogled vsebine z novim Dell ultrasharp monitorjem

Dell je predstavil inovativni monitor, ki ponuja možnost panoramskega ogleda.

Dell je predstavil inovativni monitor, ki ponuja možnost panoramskega ogleda z izjemnimi tehnološkimi lastnostmi. Novi Dell UltraSharp U2913WM monitor nudi edinstveno izkušnjo upravljanja več aplikacij hkrati. Zahvaljujoč širokemu panoramskemu zaslonu je na voljo dovolj prostora za dva vzporedna monitorja brez vmesnega motečega okvirja. Poleg tega širok kot gledanja (178/178 stopinj) omogoča odlično vidljivost iz katerekoli pozicije.

Izjemno precizne in točne barvne variacije, pridobljene s pomočjo več kot 99 odstotkov sRGB z delta-E, nižjim od 5, omogočajo unikatno izkušnjo dela in gledanja vsebin. Široka povezljivost z DisplayPort 1.2, USB 3.0, Mini DisplayPort, DVI in HDMI® skupaj s poljubnim nastavljanjem nagiba in obračanja omogoča povezljivost z mnogimi napravami za kar največji užitek ob zabavnih vsebinah.

Dell Display Manager

Hkrati omogoča sinhronizacijo aplikacij in boljšo vizualno izkušnjo. Poleg tega ponuja širok nabor funkcij, kot sta Easy Arrange in Auto mode, ki lahko optimizirajo sliko zaslona. Samodejna optimizacija video nastavitev s funkcijo Smart Video Enhance2, ki optimizira barve in ostrino za najboljšo možno predstavnost. Napredne funkcije, kot so Choose Movie za priporočene nastavitve ali Advanced mode za ročno nastavitev kontrasta, ostrine, nasičenosti barv in odtenkov, zagotavljajo brezhibno prilagoditev slike.

Inovativni UltraSharp monitor je energijsko učinkovit s funkcijo PowerNap in dinamičnimi zatemnitvenimi funkcijami, ki omogočajo samodejno reguliranje porabe. Model U2913WM predstavlja tudi ekološko dizajn, ki ne vsebuje arzena, živega srebra in BFR/PVC. Novi UltraSharp monitor U2913WM je na voljo v bolje založenih trgovinah s tehnično opremo. Povprašajte za ceno pri vašem prodajalcu računalniške opreme.

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.